Къде сте учили преди да влезете в Университета? (15.04.2005)

Архив на всички останали категории.
Публикувай отговор
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Ами имам познати българи, които са там или са били, така 4е току виж имаме общ познат/а :) Ако се досетиш за име пиши :wink:
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

НГДЕК, национална г-я за древни езици и култури, 12а бях аз :D
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Аз казах ли, че съм от ГЧЕ "Васил Левски" - Руската, гр. Бургас
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
arielle
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от arielle »

post-mortem
ехаааа и ти си бургазлия браво :D
Аватар
tralala
Паисий

Мнение от tralala »

didito написа:Ами имам познати българи, които са там или са били, така 4е току виж имаме общ познат/а :) Ако се досетиш за име пиши :wink:
Ще пиша, ще пиша..........сега се опитвам да се сетя и дано се увенчая с успех :lol:
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил :)
Аватар
Iveto
В началото бе словото

Мнение от Iveto »

didito написа:Университетът "Фрийдрих - Александър" в Нюрнберг, ако въобще звучи познато на някого :wink:
Какво си учила там, ако не е тайна ?
Щото и аз кандидатствах в Германия тая година, ама се отказах да заминавам и си оставам в БГ-то СУ, СтФ.
А иначе съм завършила 18 СОУ София
Вървиш ли право пред себе си, няма да отидеш много далеч.
Аватар
Juliana
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Juliana »

Английска гимназия "Гео Милев", гр. Русе :wav:
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Специалността ми в Германия беше международно икономическо право. Не знам ти за какво си кандидатствала, но повярвай ми много неща щеше да разбереш в Германия и да не се изсилвам, но над 50% от българите там, ама много над, си сменят специалността и губят година. BWL и VWL ( Betriebswirtschaftslehre и Volkswirtschaftslehre ) са предпочитаните и търсени специалности там. Надявам се да не съжаляваш за избора си, че си останала, но Германия изисква надъхани непукисти и здрави нерви. Аз лично не бих ти казала: "Лелее луда си, че си останала в тази корумпирана и изоставаща държава" както на мен ми казваха за връщането ми, дори напротив. Но всичко е строго индивидуално. Все още не съжалявам за избора си да продължа в БГ, но ще видим след 3ти какво ще бъде положението. Пък и ако мислиш за обучение в чужбина, доколкото знам, Стопанският факултет предлага такива възможности. Важното е, че ни си направила моята грешка да не кандидатстваш и в България и сега имаш място и тук. Иначе и аз съм стопанско с немски, то май се подразбира. :wink:
Аватар
Iveto
В началото бе словото

Мнение от Iveto »

То и аз кандидатствах BWL в Манхайм и Мюнхен,ама дано наистина не съжалявам, че не заминах.Пък и винаги има възмижност да замина на разменни с някоя програма. :)
Е, значи да разбирам,че ще сме колежки.Ще разказваш за немцията. :oops:
Вървиш ли право пред себе си, няма да отидеш много далеч.
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Хех ако трябва разбира се, но общо взето съм обиколила доста градове в Германия и не само сега, но и преди години и въпреки чистотата, напредъка, парковете и въобще архитектурата и всичко останало, Германия не можа да грабне сърцето ми и за мен ще си остане неплодородната почва, в която едва ли някога ще пусна корен. А най-гадното е че там си чужденец и още по-лощо за тях, а следователно и за теб, българин. Само този факт ти реже крилцата донякъде. Не съжалявай. Ако имаш желание, време и възможности няма да ти липсват. Е, ще се виждаме след 3-ти. :wink:
Аватар
bee
В началото бе словото
Курс: четвърти

Мнение от bee »

Аз учих в ГПАЕ "Гео Милев" Бургас, после мааалко в Германия и сега съм си тук! :lol:
Some people just want to watch the world burn.
Milanoff
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Milanoff »

МГ Ямбол
Аватар
Trysth
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Trysth »

IV ЕГ "Фредерик-Жолио Кюри" - Варна :)
Аватар
Анна
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Анна »

ГРЕ Георги Раковски, италианска паралелка, град Бургас. 8) С други думи, Френската гимназия. Винаги като го кажа това почвам да си пея песничката за Френската гимназия...
goadelic написа:Гимназия "Васил Левски" Ямбол
И аз съм родена в Ямбол но съм живяла в Бургас през по-голямата част от живота си. Леля ми преподава по руски и италиански във Васил Левски. Казва се Стамболова, позната ли ти е?
yolina написа:Веднъж най-накрая да видя хора от Б-с в тоя форум
За мен- Немска гимназия Бургас, започвам да уча в СУ тази година психология
Сега виждаш и още един, Йоли, 8) не че с теб не се виждаме доста често. Приятно е да срещнеш познат на непознато място все пак. :D
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

ей, Анна, аз учех в руската- Бургас, но леля ти май не ми е преподавала по руски. Ще сме в един факултет, може и да се засечем... :roll:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Други”