Бакалавър - 3 или 4 години ????
Модератор: Boromir
Бакалавър - 3 или 4 години ????
Чудех се в кой раздел да пусна тази тема, но май тук е най-уместно...
До скоро се обсъждаше дали отсега нататък бакалвърската степен да е 3 години, а не както досега 4. Та в крайна сметка какво решение се взе, някои знае ли??? 
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
-
Cezare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
ами гледай сега, пич... просто защото е осъществимо, на първо място.
гледал съм примерно за магистратури... ако караш магистратура, свързана със специалността ти(примерно си учил История бакалавър и искаш магистратура по История на античния свят), цялата магистратура ти е 3 семестъра... но има възможност и да караш магистратура, която като тематика няма нищо общо с бакалавърската ти степен(примерно познавам момиче, което има бакалавър История в СУ и изкара магистратура по Маркетинг в УНСС). срокът на магистратура, която няма нищо общо с бакалавъра ти е 5 семестъра. за тия 5 семестъра очевидно взимаш всичко по тази специалност, което един бакалавър в нея е взел за 8. очевидно има начин бакалавърските програми да се оптимизират така, че да се взимат за по-малко време...
гледал съм примерно за магистратури... ако караш магистратура, свързана със специалността ти(примерно си учил История бакалавър и искаш магистратура по История на античния свят), цялата магистратура ти е 3 семестъра... но има възможност и да караш магистратура, която като тематика няма нищо общо с бакалавърската ти степен(примерно познавам момиче, което има бакалавър История в СУ и изкара магистратура по Маркетинг в УНСС). срокът на магистратура, която няма нищо общо с бакалавъра ти е 5 семестъра. за тия 5 семестъра очевидно взимаш всичко по тази специалност, което един бакалавър в нея е взел за 8. очевидно има начин бакалавърските програми да се оптимизират така, че да се взимат за по-малко време...
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
-
Cezare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
може при успех над 5,50 от първите 4 семестъра трети и четвърти курс да ги вземеш за една година по индивидуален учебен план... това е опциятаabstract написа:това за 3-те години е супер яко, ... печелиш време. Ако наистина може в СУ бих съкратил една година и да почна някъде магистратура
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак