Кандидатстудентската мафия
Модератор: Boromir
Хаха, вероятно защото е говорене "наизуст" никой не коментира фактите. Утре ще публикувам телефоните на "тези в списъка" - и всеки ще може да се обади и да установи дали подготвят срещу солидно финансово възнаграждение.summer написа:Може и да има, даже сигурно я има, но такова говорене наизуст...Cezare написа:хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- summer
- Да живей словото
Явно ти доставя удоволствие да говориш злобно и НЕОБОСНОВАНО. Приказваш какво ли не за СУ, но не зачерквай темата за българското. Нз от къде си (и не ме интересува, подозирам), но там явно не наблягат на възпитанието.AlexLevit написа:В България вече и военни нямаsummer написа:Всичко е разработка на военните.AlexLevit написа:Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност
П.П. Сам си си виновен.![]()
![]()
Докато в моята страна военната професия е изключително почитана, а армията е най-добре въоръжената и модернизирана след американската
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
-
Cezare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
пич, не говоря наизуст. това е нещо, което просто знам. че нямам доказателства е странична подробност, но не е като да говоря глупости.AlexLevit написа:summer написа:Може и да има, даже сигурно я има, но такова говорене наизуст...Cezare написа:хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например
Последно промяна от Cezare на 31 Юли 2007, 23:48, променено общо 1 път.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
-
Disasterpiece
-
Cezare
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
да, това винаги е било добра логика.Disasterpiece написа:То не е много трудно да се сетиш какво трябва да се падне и коя тема по-точно, за да изкарат изпита повече хора
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Да не намекваш, че последните три изпита са били във формат възраждане/средновековие (последните два пъти- възраждане/средновековие, преди това- средновековие/възраждане)? Ти си луд! Виновни са евреите.Disasterpiece написа:То не е много трудно да се сетиш какво трябва да се падне и коя тема по-точно, за да изкарат изпита повече хора
Отношението е взаимно - ако някой искаше обективно да се дискутира темата нямаше да използва обидни квалификацииmrent написа:AlexLevit, според мен, ако искаш да си по-убедителен в изказванията си не влагай толкова емоции и не изпълвай постовете си с такова високомерие към потребителите.
ПП. Нещо повече - заглавието на темата е с ясен адресат - хората споделящи виждането, че основен фактор за успеха в СУ е избирането на преподавател , участващ във формулирането на темата.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
Disasterpiece
Нищо подобно, пътя на логиката е далеч по-прост, тръгваш в грешна насока. Но да, прав си, виновни са юдо-масонските-ционистки-рептилоидни евреинямазначение написа: Да не намекваш, че последните три изпита са били във формат възраждане/средновековие (последните два пъти- възраждане/средновековие, преди това- средновековие/възраждане)? Ти си луд! Виновни са евреите.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
А знаеш ли по време на сесия какво става?!AlexLevit написа:Хм, доколкото следя в УНСС се влиза с тест, а възможността от манипулация на теста е твърде незначителна, а и възможността за доказване- сигурна.Cezare написа:хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Не, не ми доставя и незачерквам "темата за българското". Ако натиснеш в сигнатурата ми там, където пише сайт ще установиш какво мисля за българите, но не за корумпираните и крадливите дегенерати , а за нормалните и почтени българи.summer написа:Явно ти доставя удоволствие да говориш злобно и НЕОБОСНОВАНО. Приказваш какво ли не за СУ, но не зачерквай темата за българското. Нз от къде си (и не ме интересува, подозирам), но там явно не наблягат на възпитанието.AlexLevit написа:В България вече и военни нямаsummer написа:Всичко е разработка на военните.AlexLevit написа:Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност
П.П. Сам си си виновен.![]()
![]()
Докато в моята страна военната професия е изключително почитана, а армията е най-добре въоръжената и модернизирана след американската
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Изписах достатъчно подробен пост, тъй че нИдей да рИвеш, че някой ти бил осквернил темата.AlexLevit написа:Отношението е взаимно - ако някой искаше обективно да се дискутира темата нямаше да използва обидни квалификацииmrent написа:AlexLevit, според мен, ако искаш да си по-убедителен в изказванията си не влагай толкова емоции и не изпълвай постовете си с такова високомерие към потребителите.
ПП. Нещо повече - заглавието на темата е с ясен адресат - хората споделящи виждането, че основен фактор за успеха в СУ е избирането на преподавател , участващ във формулирането на темата.
Основен фактор за успеха в СУ е късметът; това е голият и неприятен факт. Пада ти се хубав проверяващ- хубаво, пада ти се педал- ...... Просто. Миналата година изкарах 4.25, тази- 5.25. Разликата ми в темите ли? Никаква. Просто миналата година отнесох -1 заради някой гаден проверяващ, тази- не.
Няма никакво значение в каква последователност са били изпитите, а кой е знаел темите. примерно достатъчно ли е , че подготвящите се при горепосочените, че вече ми писна да ги цитирам, седмица преди това на импровизирания изпит са писали точно по тази тема.нямазначение написа:Да не намекваш, че последните три изпита са били във формат възраждане/средновековие (последните два пъти- възраждане/средновековие, преди това- средновековие/възраждане)? Ти си луд! Виновни са евреите.Disasterpiece написа:То не е много трудно да се сетиш какво трябва да се падне и коя тема по-точно, за да изкарат изпита повече хора