Кандидатстудентската мафия

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
mrent
От дъжд на вятър

Мнение от mrent »

AlexLevit, според мен, ако искаш да си по-убедителен в изказванията си не влагай толкова емоции и не изпълвай постовете си с такова високомерие към потребителите.
да управляваш означава да служиш
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

summer написа:
Cezare написа:хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например
Може и да има, даже сигурно я има, но такова говорене наизуст...
Хаха, вероятно защото е говорене "наизуст" никой не коментира фактите. Утре ще публикувам телефоните на "тези в списъка" - и всеки ще може да се обади и да установи дали подготвят срещу солидно финансово възнаграждение.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

AlexLevit написа:
summer написа:
AlexLevit написа:Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност
Всичко е разработка на военните.
П.П. Сам си си виновен.
В България вече и военни няма :lol: :lol: :lol: Докато в моята страна военната професия е изключително почитана, а армията е най-добре въоръжената и модернизирана след американската
Явно ти доставя удоволствие да говориш злобно и НЕОБОСНОВАНО. Приказваш какво ли не за СУ, но не зачерквай темата за българското. Нз от къде си (и не ме интересува, подозирам), но там явно не наблягат на възпитанието.
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Cezare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cezare »

AlexLevit написа:
summer написа:
Cezare написа:хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например
Може и да има, даже сигурно я има, но такова говорене наизуст...
пич, не говоря наизуст. това е нещо, което просто знам. че нямам доказателства е странична подробност, но не е като да говоря глупости.
Последно промяна от Cezare на 31 Юли 2007, 23:48, променено общо 1 път.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Какъвто бях преди, съм пак!
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

То не е много трудно да се сетиш какво трябва да се падне и коя тема по-точно, за да изкарат изпита повече хора :lol:
Cezare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cezare »

Disasterpiece написа:То не е много трудно да се сетиш какво трябва да се падне и коя тема по-точно, за да изкарат изпита повече хора :lol:
да, това винаги е било добра логика.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Disasterpiece написа:То не е много трудно да се сетиш какво трябва да се падне и коя тема по-точно, за да изкарат изпита повече хора :lol:
Да не намекваш, че последните три изпита са били във формат възраждане/средновековие (последните два пъти- възраждане/средновековие, преди това- средновековие/възраждане)? Ти си луд! Виновни са евреите.
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

mrent написа:AlexLevit, според мен, ако искаш да си по-убедителен в изказванията си не влагай толкова емоции и не изпълвай постовете си с такова високомерие към потребителите.
Отношението е взаимно - ако някой искаше обективно да се дискутира темата нямаше да използва обидни квалификации
ПП. Нещо повече - заглавието на темата е с ясен адресат - хората споделящи виждането, че основен фактор за успеха в СУ е избирането на преподавател , участващ във формулирането на темата.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

нямазначение написа: Да не намекваш, че последните три изпита са били във формат възраждане/средновековие (последните два пъти- възраждане/средновековие, преди това- средновековие/възраждане)? Ти си луд! Виновни са евреите.
Нищо подобно, пътя на логиката е далеч по-прост, тръгваш в грешна насока. Но да, прав си, виновни са юдо-масонските-ционистки-рептилоидни евреи :lol:
Cezare
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от Cezare »

вие се смейте, но ви гарантирам, че няма шанс на предварителен и на редовен да се паднат теми от един и същи период.
Ах философия на халос и
Право , а медицина и
Богословие за жалост аз
Учих не една година !
И ей ме – същия глупак
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

AlexLevit написа:
Хм, доколкото следя в УНСС се влиза с тест, а възможността от манипулация на теста е твърде незначителна, а и възможността за доказване- сигурна.
А знаеш ли по време на сесия какво става?!
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

summer написа:
AlexLevit написа:
summer написа:
AlexLevit написа:Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност
Всичко е разработка на военните.
П.П. Сам си си виновен.
В България вече и военни няма :lol: :lol: :lol: Докато в моята страна военната професия е изключително почитана, а армията е най-добре въоръжената и модернизирана след американската
Явно ти доставя удоволствие да говориш злобно и НЕОБОСНОВАНО. Приказваш какво ли не за СУ, но не зачерквай темата за българското. Нз от къде си (и не ме интересува, подозирам), но там явно не наблягат на възпитанието.
Не, не ми доставя и незачерквам "темата за българското". Ако натиснеш в сигнатурата ми там, където пише сайт ще установиш какво мисля за българите, но не за корумпираните и крадливите дегенерати , а за нормалните и почтени българи.
нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

AlexLevit написа:
mrent написа:AlexLevit, според мен, ако искаш да си по-убедителен в изказванията си не влагай толкова емоции и не изпълвай постовете си с такова високомерие към потребителите.
Отношението е взаимно - ако някой искаше обективно да се дискутира темата нямаше да използва обидни квалификации
ПП. Нещо повече - заглавието на темата е с ясен адресат - хората споделящи виждането, че основен фактор за успеха в СУ е избирането на преподавател , участващ във формулирането на темата.
Изписах достатъчно подробен пост, тъй че нИдей да рИвеш, че някой ти бил осквернил темата.

Основен фактор за успеха в СУ е късметът; това е голият и неприятен факт. Пада ти се хубав проверяващ- хубаво, пада ти се педал- ...... Просто. Миналата година изкарах 4.25, тази- 5.25. Разликата ми в темите ли? Никаква. Просто миналата година отнесох -1 заради някой гаден проверяващ, тази- не.
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

Знаеш ли, тая тема отдавна се превърна в някакво безсмислено джафкане и от двата лагера. Никой няма да си промени позициите. Аз бях дотук. :wink:
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

нямазначение написа:
Да не намекваш, че последните три изпита са били във формат възраждане/средновековие (последните два пъти- възраждане/средновековие, преди това- средновековие/възраждане)? Ти си луд! Виновни са евреите.
Няма никакво значение в каква последователност са били изпитите, а кой е знаел темите. примерно достатъчно ли е , че подготвящите се при горепосочените, че вече ми писна да ги цитирам, седмица преди това на импровизирания изпит са писали точно по тази тема.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”