Всичко е разработка на военните.AlexLevit написа:Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност
П.П. Сам си си виновен.
Модератор: Boromir
Всичко е разработка на военните.AlexLevit написа:Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност
Под частни ученици се има в предвид тази дефиниция, която дава и тълковният речник, ако решиш да го отвориш!mrent написа:Айде пак спамерските простотии.
А не разбрах какво се има предвид под "частни ученици на Каймакамова и Донков" и че "в събота и неделя влизат в аудиториите на СУ"? Става дума за курсовете, които се организират от университета ли? Защото аз ходих на този, който го организираше Донков от октомври до февруари (370 лв. за целия). Имаше си симулативен изпит, където се падна Втора световна, а позавам и човек, който посещаваше същия курс (дори същата група като моята), беше предал всички теми и накрая имаше 2 на предварителен. Така че вероятно нямаш предвид тези курсове.
Може и да има, даже сигурно я има, но такова говорене наизуст...Cezare написа:хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например
Хм, доколкото следя в УНСС се влиза с тест, а възможността от манипулация на теста е твърде незначителна, а и възможността за доказване- сигурна.Cezare написа:хора, какво се правите, не е като да няма корупция в СУ... просто не е толкова нагла, както в УНСС, например
Е,тук до голяма степен опира до морал и авторитет. Тая тема според мен е чиста проба лов на вещици.Aqua ~ написа:Нормално е да я има , все пак могат ли преподавателите да живеят от мизерните си заплати
Хаха, защо всеки ограничен човечец за да изрази някакво недефинирано в съзнанието му чувство на неприязън най-често използва думата "селянин"?Бeтон написа:Деба смотаняка. Само простотии пише. Лелееее, е такива селтаци много ме нервят, а и не само мене, както се вижда.
В България вече и военни нямаsummer написа:Всичко е разработка на военните.AlexLevit написа:Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност
П.П. Сам си си виновен.