е мн по-добре от тестCezare написа:в момента, в който от СУ се откажат от приемът чрез писане на теми, ще си отдъхнем...
Кандидатстудентската мафия
Модератор: Boromir
Хм, май започна и диагнози да раздаваш. Имала си лекции или си ходила на уроци при тях?feichka написа:Аз на негово място първо бих се оправила със собствените си проблеми...То хубаво да не се примирява, ама пак повтарям - това го има навсякъде! Аз се включвам по-активно, защото съм имала лекции при някои от преподавателите...Къде е Joker сега?! Интересно ми е какво би казал той...
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
е това по форум... аха-ха-ха-хаБeтон написа:За какво става на въпрос? Пак ли некъф комплексар се чуди накъде да си бие чекиите?
то тука нема картинки, бря
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
За мучащите от кравефермата са г-н Александър Левит.summer написа:Човекът е здраво нахъсан. А ние нахъсано му флуудим темата.
Нещо прекалена ми се струва тая стъпка със събирането на имена. Пък и някой да е платил, да не би да се обади?!
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- summer
- Да живей словото
Момченце(пардон-господинчо), мери си приказките. Никой не те обижда директно(не защото не може, а защото притежава достатъчно самоуважение), така че спести си завоалираните вери хай определения. Вече не си дори смешенAlexLevit написа:За мучащите от кравефермата са г-н Александър Левит.summer написа:Човекът е здраво нахъсан. А ние нахъсано му флуудим темата.
Нещо прекалена ми се струва тая стъпка със събирането на имена. Пък и някой да е платил, да не би да се обади?!
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Тъпако, първо се научи да пишеш грамотно, поне на родния си език.Бeтон написа:За какво става на въпрос? Пак ли некъф комплексар се чуди накъде да си бие чекиите?
Я кажи , ваште колко прасета харизиха на горепосочените да влезеш в СУ?
Ако притежаваше достатъчно самоуважение щеше да се представяш със собственото си име. Макар, че забележката е уместнаsummer написа:Момченце(пардон-господинчо), мери си приказките. Никой не те обижда директно(не защото не може, а защото притежава достатъчно самоуважение), така че спести си завоалираните вери хай определения. Вече не си дори смешенAlexLevit написа:За мучащите от кравефермата са г-н Александър Левит.summer написа:Човекът е здраво нахъсан. А ние нахъсано му флуудим темата.
Уголеменото на какъв диалект е или си го възприел от явно наблизо живеещия добитък?Бавария написа:е това по форум... аха-ха-ха-хаБeтон написа:За какво става на въпрос? Пак ли некъф комплексар се чуди накъде да си бие чекиите?
то тука нема картинки, бря
- summer
- Да живей словото
За името-какво значение има по дяволите?! Хващаш се за сламката в момента! Не се крия, нито се правя на някой друг. И не ми измервай самоуважението, ако обичаш, гледай си в твоята чинийка.AlexLevit написа:Ако притежаваше достатъчно самоуважение щеше да се представяш със собственото си име. Макар, че забележката е уместнаsummer написа:Момченце(пардон-господинчо), мери си приказките. Никой не те обижда директно(не защото не може, а защото притежава достатъчно самоуважение), така че спести си завоалираните вери хай определения. Вече не си дори смешенAlexLevit написа:За мучащите от кравефермата са г-н Александър Левит.summer написа:Човекът е здраво нахъсан. А ние нахъсано му флуудим темата.
Разбира се, че има значение - нета има приимуществото да може след сравнително дълго време да верифицира позициите на даден индивид и той да не е в състояние да се откаже от твърденията си. Още повече , яростното отричане на всевидната корупция в СУ те прави доста подозрителен/аsummer написа:За името-какво значение има по дяволите?! Хващаш се за сламката в момента! Не се крия, нито се правя на някой друг. И не ми измервай самоуважението, ако обичаш, гледай си в твоята чинийка.AlexLevit написа:Ако притежаваше достатъчно самоуважение щеше да се представяш със собственото си име. Макар, че забележката е уместнаsummer написа:Момченце(пардон-господинчо), мери си приказките. Никой не те обижда директно(не защото не може, а защото притежава достатъчно самоуважение), така че спести си завоалираните вери хай определения. Вече не си дори смешенAlexLevit написа:За мучащите от кравефермата са г-н Александър Левит.summer написа:Човекът е здраво нахъсан. А ние нахъсано му флуудим темата.
Айде пак спамерските простотии.
А не разбрах какво се има предвид под "частни ученици на Каймакамова и Донков" и че "в събота и неделя влизат в аудиториите на СУ"? Става дума за курсовете, които се организират от университета ли? Защото аз ходих на този, който го организираше Донков от октомври до февруари (370 лв. за целия). Имаше си симулативен изпит, където се падна Втора световна, а позавам и човек, който посещаваше същия курс (дори същата група като моята), беше предал всички теми и накрая имаше 2 на предварителен. Така че вероятно нямаш предвид тези курсове.
А не разбрах какво се има предвид под "частни ученици на Каймакамова и Донков" и че "в събота и неделя влизат в аудиториите на СУ"? Става дума за курсовете, които се организират от университета ли? Защото аз ходих на този, който го организираше Донков от октомври до февруари (370 лв. за целия). Имаше си симулативен изпит, където се падна Втора световна, а позавам и човек, който посещаваше същия курс (дори същата група като моята), беше предал всички теми и накрая имаше 2 на предварителен. Така че вероятно нямаш предвид тези курсове.
да управляваш означава да служиш
- summer
- Да живей словото
Но ти не знаеш ли? Аз знам темата още от миналата година по това време. Нашите платиха със селскостопанска продукция(домати,тикви, лучец и т.н. прелести). Всичките преподаватели в СУ са ми роднини. Даммм, аз съм връзкарче(парашутист), а ти ме разконспирира. Затова сега се чудя дали ще ми стигне балът.AlexLevit написа:Разбира се, че има значение - нета има приимуществото да може след сравнително дълго време да верифицира позициите на даден индивид и той да не е в състояние да се откаже от твърденията си. Още повече , яростното отричане на всевидната корупция в СУ те прави доста подозрителен/а
Последно промяна от summer на 31 Юли 2007, 23:16, променено общо 1 път.
Доста успешно успяхте да спамирате темата. Това показва, че все пак има някакво зачатие на морал , тъй като е явно чувството на гузност