Другари, събудете се!

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Красный Октябрь
В началото бе словото

Другари, събудете се!

Мнение от Красный Октябрь »

Другари Българи!
Не мислите ли че е време за промяна! Докога ще си затваряме очите пред социалната несправедливост и упадъка на световното общество, под влияние на капиталистическите безперспективни "сили"??? Време е за ново обществена структура, едно модерно общество, с което да възвърнем темповете на прогресс, които ние така лекомислено захвърлихме, и заменихме с ботилката "Кока-кола".

http://communism.hit.bg/
Родина мать зовет!
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

ботилка?
отиди учи български език, а след това пропагандирай тези идеи.
сподели също, къде е връзката между плаката Родина-мать зовет! и българите? Нещо не схващам.
Тая година предполагам ще си с бабичките да празнуваш 90тата годишнина? Загубена кауза... но луди всякакви.
medicate, medicate
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Не е бабичка според мен. Тази идеология има и много млади привърженици. Изобщо, фашисти и комунисти са най-силните течения в света.
Ibiza DJ
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Другарю, местя темата ти в по-подходящ раздел.

в Русия съм, в Русия съм...
Красный Октябрь
В началото бе словото

Мнение от Красный Октябрь »

Няма да споря с вас, нито да обръщам внимание на мерзките ви сравнения с фашизма, срещу който са се борили нашите бащи и дядовци - градители на комунизма! Времето и Народа ще произнесе тежката си дума някой ден!
Родина мать зовет!
Изображение
Аватар
DADO
Легендарен флуудър

Мнение от DADO »

Красный Октябрь написа:Няма да споря с вас, нито да обръщам внимание на мерзките ви сравнения с фашизма, срещу който са се борили нашите бащи и дядовци - градители на комунизма! Времето и Народа ще произнесе тежката си дума някой ден!
Аз не сравнявам тези 2 течения, просто искам да кажа че са най-силните в света и винаги имат много привърженици!
Ibiza DJ
castelo
Флъдзила
Специалност: Туризъм

Мнение от castelo »

Мисля, че видяхме вече 45 години какво е комунизмът. Не знам на колко години сте, другарю, но винаги съм се чудел на млади хора, които не са преживели комунизма, но тръбят "Комунизъм та комунизъм!". Аз съм бил все още много малък по онова време, но не смятам, че съм изпуснал нещо хубаво. Не бих се отказал от сегашната си свобода и възможността да избирам между 20 вида сирене в супермаркета :idea: :)
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!
Изображение
Изображение
ГГФ: Господи, Готин Факултет
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

Тук, мисля е най-подходяща един цитат от Н. Вапцаров: "Живот ли бе да го опишеш, разровиш ли го, ще мирише...".
И повече думи не бяха нуждни.
Сега сериозно. Струва ми се, че човека се шегува. Надявам се да се шегува. Иначе имаме синдром на г-н Вучков. :)
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Нашите "бащи" и "дядовци" им е било едва ли не през салама за това, какъв е държавния ред. Дали мислиш, че човека, който и през 20та година при земеделците и по-късно при профашистите (41-44) и след това при комунистите си е копал в градината и си е пиел ракията на сянка го е касаело какъв е държавния строй?
Така са се случили нещата, не особенно зависими от нас.
Както сме отричали Съветския Съюз (признат е официално (и едва ли не последно) от нас през 27ма година), така и в началото на 40те сме възхвалявали по БНР геройските подвизи на немската армия, така и на след 09.09 са се веели червените знамена по София.
Което е по удобно - това.
medicate, medicate
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

Другарю замълчи!Комунизма е сторил най-много вреда на българщината.Нашите деди не са се борили срещу фашизма,те са пратени да умират за интересите,чужди държави да запазят български територии.
Чаша,ний пак сме сами!
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

"Колелото на историята ще се върти до окончателната победа на комунизъма" все пак .... :lol: :lol: :lol:
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от tamerlan »

Кока кола по тези ширини има от 60-те :roll: Ама как и да е, исках само да кажа, че повечето "другари" не са никакви комунисти, ми просто страдат от нездрав фетишизъм към руската държава 8) А това вреди на каузата, другарю. Мистичните дивотии от сайта хич няма да ги коментирам...
Desodeset написа:Другарю замълчи!Комунизма е сторил най-много вреда на българщината.Нашите деди не са се борили срещу фашизма,те са пратени да умират за интересите,чужди държави да запазят български територии.
Невежеството и повтарянето на дочути-недоразбрани постулати са сторили най-много вреда, мило дете
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Аватар
Abele*
Постоянно присъствие

Re: Другари, СЪБУДЕТЕ СЕ!

Мнение от Abele* »

Красный Октябрь написа:Другари Българи!
Не мислите ли че е време за промяна! Докога ще си затваряме очите пред социалната несправедливост и упадъка на световното общество, под влияние на капиталистическите безперспективни "сили"??? Време е за ново обществена структура, едно модерно общество, с което да възвърнем темповете на прогресс, които ние така лекомислено захвърлихме, и заменихме с ботилката "Кока-кола".
ако комунизмът е толкоз хубу нещо, що още не му се наслаждаваме, а се стремим да догоним "прогнилия" капитализъм на запад?
la consolation des arts...
tamerlan
Вазов
Обратна връзка:

Re: Другари, СЪБУДЕТЕ СЕ!

Мнение от tamerlan »

Abele* написа:
Красный Октябрь написа:Другари Българи!
ако комунизмът е толкоз хубу нещо, що още не му се наслаждаваме, а се стремим да догоним "прогнилия" капитализъм на запад?
Щото изучавахме Маркс и Енгелс чрез интерпретациите на Ленин, Ленин го учихме чрез интерпретациите на Сталин и т.н., докато се стигне до купищата казионни теоретици-нагаждачи. 8) И беше пропуснат основния урок - бъдеще с наръчник не се гради :P
Изображение
„Той се смееше в обратнопропорционална зависимост спрямо съдържанието на хумор в ситуацията.“
Desodeset
Постоянно присъствие

Мнение от Desodeset »

tamerlan написа:Кока кола по тези ширини има от 60-те :roll: Ама как и да е, исках само да кажа, че повечето "другари" не са никакви комунисти, ми просто страдат от нездрав фетишизъм към руската държава 8) А това вреди на каузата, другарю. Мистичните дивотии от сайта хич няма да ги коментирам...
Desodeset написа:Другарю замълчи!Комунизма е сторил най-много вреда на българщината.Нашите деди не са се борили срещу фашизма,те са пратени да умират за интересите,чужди държави да запазят български територии.
Невежеството и повтарянето на дочути-недоразбрани постулати са сторили най-много вреда, мило дете
В дълбока заблуда си тавариш. :wink: Обаче ми се спи и хич не ми се спори сега.До утре.
Чаша,ний пак сме сами!
Публикувай отговор

Обратно към “България”