Другари, събудете се!
-
Красный Октябрь
- В началото бе словото
Другари, събудете се!
Другари Българи!
Не мислите ли че е време за промяна! Докога ще си затваряме очите пред социалната несправедливост и упадъка на световното общество, под влияние на капиталистическите безперспективни "сили"??? Време е за ново обществена структура, едно модерно общество, с което да възвърнем темповете на прогресс, които ние така лекомислено захвърлихме, и заменихме с ботилката "Кока-кола".
http://communism.hit.bg/
Не мислите ли че е време за промяна! Докога ще си затваряме очите пред социалната несправедливост и упадъка на световното общество, под влияние на капиталистическите безперспективни "сили"??? Време е за ново обществена структура, едно модерно общество, с което да възвърнем темповете на прогресс, които ние така лекомислено захвърлихме, и заменихме с ботилката "Кока-кола".
http://communism.hit.bg/
Родина мать зовет!

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Красный Октябрь
- В началото бе словото
- DADO
- Легендарен флуудър
Аз не сравнявам тези 2 течения, просто искам да кажа че са най-силните в света и винаги имат много привърженици!Красный Октябрь написа:Няма да споря с вас, нито да обръщам внимание на мерзките ви сравнения с фашизма, срещу който са се борили нашите бащи и дядовци - градители на комунизма! Времето и Народа ще произнесе тежката си дума някой ден!
Ibiza DJ
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Мисля, че видяхме вече 45 години какво е комунизмът. Не знам на колко години сте, другарю, но винаги съм се чудел на млади хора, които не са преживели комунизма, но тръбят "Комунизъм та комунизъм!". Аз съм бил все още много малък по онова време, но не смятам, че съм изпуснал нещо хубаво. Не бих се отказал от сегашната си свобода и възможността да избирам между 20 вида сирене в супермаркета

Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Тук, мисля е най-подходяща един цитат от Н. Вапцаров: "Живот ли бе да го опишеш, разровиш ли го, ще мирише...".
И повече думи не бяха нуждни.
Сега сериозно. Струва ми се, че човека се шегува. Надявам се да се шегува. Иначе имаме синдром на г-н Вучков.
И повече думи не бяха нуждни.
Сега сериозно. Струва ми се, че човека се шегува. Надявам се да се шегува. Иначе имаме синдром на г-н Вучков.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Нашите "бащи" и "дядовци" им е било едва ли не през салама за това, какъв е държавния ред. Дали мислиш, че човека, който и през 20та година при земеделците и по-късно при профашистите (41-44) и след това при комунистите си е копал в градината и си е пиел ракията на сянка го е касаело какъв е държавния строй?
Така са се случили нещата, не особенно зависими от нас.
Както сме отричали Съветския Съюз (признат е официално (и едва ли не последно) от нас през 27ма година), така и в началото на 40те сме възхвалявали по БНР геройските подвизи на немската армия, така и на след 09.09 са се веели червените знамена по София.
Което е по удобно - това.
Така са се случили нещата, не особенно зависими от нас.
Както сме отричали Съветския Съюз (признат е официално (и едва ли не последно) от нас през 27ма година), така и в началото на 40те сме възхвалявали по БНР геройските подвизи на немската армия, така и на след 09.09 са се веели червените знамена по София.
Което е по удобно - това.
medicate, medicate
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Кока кола по тези ширини има от 60-те
Ама как и да е, исках само да кажа, че повечето "другари" не са никакви комунисти, ми просто страдат от нездрав фетишизъм към руската държава
А това вреди на каузата, другарю. Мистичните дивотии от сайта хич няма да ги коментирам...
Невежеството и повтарянето на дочути-недоразбрани постулати са сторили най-много вреда, мило детеDesodeset написа:Другарю замълчи!Комунизма е сторил най-много вреда на българщината.Нашите деди не са се борили срещу фашизма,те са пратени да умират за интересите,чужди държави да запазят български територии.
- Abele*
- Постоянно присъствие
Re: Другари, СЪБУДЕТЕ СЕ!
ако комунизмът е толкоз хубу нещо, що още не му се наслаждаваме, а се стремим да догоним "прогнилия" капитализъм на запад?Красный Октябрь написа:Другари Българи!
la consolation des arts...
-
tamerlan
- Вазов
- Обратна връзка:
Re: Другари, СЪБУДЕТЕ СЕ!
Щото изучавахме Маркс и Енгелс чрез интерпретациите на Ленин, Ленин го учихме чрез интерпретациите на Сталин и т.н., докато се стигне до купищата казионни теоретици-нагаждачи.Abele* написа:ако комунизмът е толкоз хубу нещо, що още не му се наслаждаваме, а се стремим да догоним "прогнилия" капитализъм на запад?Красный Октябрь написа:Другари Българи!
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
В дълбока заблуда си тавариш.tamerlan написа:Кока кола по тези ширини има от 60-теАма как и да е, исках само да кажа, че повечето "другари" не са никакви комунисти, ми просто страдат от нездрав фетишизъм към руската държава
А това вреди на каузата, другарю. Мистичните дивотии от сайта хич няма да ги коментирам...
Невежеството и повтарянето на дочути-недоразбрани постулати са сторили най-много вреда, мило детеDesodeset написа:Другарю замълчи!Комунизма е сторил най-много вреда на българщината.Нашите деди не са се борили срещу фашизма,те са пратени да умират за интересите,чужди държави да запазят български територии.
Чаша,ний пак сме сами!