Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
zdr az sam nova v tozi forum no iskam da vi popitam dali imam shans za biotehnologii ili molekulqrna biologia ako na izpita imam 4.50 blagodarq vi predvaritelno! *Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
fosilka написа:Да задам и аз едно въпросче...Ако си класиран нещо на първо класиране и не се запишеш съответно отпадаш от първо класиране автоматично класирват ли те за второ или трябва да подадеш някакви документи ?
ТРЯБВА ДА ПОДАДЕШ ДОКУМЕНТИ
poisonkisses написа:zdr az sam nova v tozi forum no iskam da vi popitam dali imam shans za biotehnologii ili molekulqrna biologia ako na izpita imam 4.50 blagodarq vi predvaritelno!
Виж статистиката. Там ще разбереш. Според мен имаш шанс около 50%.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
poisonkisses написа:zdr az sam nova v tozi forum no iskam da vi popitam dali imam shans za biotehnologii ili molekulqrna biologia ako na izpita imam 4.50 blagodarq vi predvaritelno!
Ако се запази бала от миналата година имаш реални шансове.От изнесената статистика незнам как ще и стане ясно..........? Обясни....
Хайде ако излезе класирането в МУ София някой да го постне тук защото аз продължавам да виждам йероглифи
Дори такива виждам в университети в който е излязло първо класиране.
fosilka написа:Хайде ако излезе класирането в МУ София някой да го постне тук защото аз продължавам да виждам йероглифи
Дори такива виждам в университети в който е излязло първо класиране.
Я пробвай това,само махни отметката фрий гуугъл туулбар
оп стана объркване всичко е ясно амм нали автоматично участваш в класирането с по високата оценка от изпита и предварителния . нали не е нужно нещо да заявяваш?