Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
искам да е утреееееееееее! искам да знам дали съм приета! искам да знам каква специалност! искам всичко да ми се махне от главата най-накрая!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
не! не се плаща! плаща се само когато си подаваш документите за специалността която искаш!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
Не открих в публикуваната информация къде става записването за участие в следващо класиране за специалности, чийто факултет не се намира в сградата на Ректората. Отново в Ректората или в самия факултет?
Ако е второто, ми е интересно, какво правят кандидатите посочили специалности в различни факултети.
Обаче ужасно тромава е системата за записване поне във ФМИ онзи ден чаках 5 часа подяволите и се запсиах последен ама бувкално последен за този ден...сори ама ще кажа ТЪПА ИСТОРИЯ, в другите университети ставаше по бързо записването...ще обясни ли някой!?!?!?!??!