Исто(е)рия
Модератор: Boromir
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Ееее виж друга работа нямате ли си.. освен да разпраяте,че баловете ще се дигат до небесата.. те и да се дигнат колко мислите че ще е ... 1 2 единици ли ? мах 20-30 стотни... аз с мойто 26,75 за право... според грубите ми сметки има някви смешни теоретични шансове да не вляза(130 човека са преди мен по БГ(4,00) ) по ИСТ имам 5,50...
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Добре де, ако това са статистиките от тазгодишния " лесен " изпит и миналогодишния " лесен " по история - разликата е 13 момичета повече в полза на тази година
За бала, че ще се вдигне, според мен е така, но както каза някой - едва ли ще е с единица или повече.
Ама наистина - мотайте се навън, кво го мислите това класиране - тамън времето стана муцка
Ама наистина - мотайте се навън, кво го мислите това класиране - тамън времето стана муцка
Love, life, meaning ...
OVER
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Ми след всичките нерви, на хората вече им е минало. Толкова по-добре. Цялата тази кокоша паника покрай изпитите и резултатите е прекалена. Приемете го хора. Или влизате или не. А с тазгодишната бройка места - влизате. (стига дипломата ви да не е под 4 и да имате повече от 3 на изпитите). 
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: