Куку-руку - вафла чудна, пълна с течен шоколад.. ех..Бавария написа:аве дай ми старо детско
и вафла куку-руку
и не ме търси
Хубаво беше времето, когато се ядяха Куку-руку и Зрънчо, а не Мура и Зайо Байо
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
Май са различни..tamerlan написа:Имаше филмче за някво пиле, дето си живееше в черупкатаИмаше и блатно чудовище
И хлорофил си го спомням, падаше си по една бяла плъхка. Може би са били едно и също филмче
Аз се чувстам антика като чета как помниш.Cosa~Nostra написа:Май са различни..tamerlan написа:Имаше филмче за някво пиле, дето си живееше в черупкатаИмаше и блатно чудовище
И хлорофил си го спомням, падаше си по една бяла плъхка. Може би са били едно и също филмче
Това първото не се ли казваше "Врящото гърне"?
А имаше едно друго, мисля, че "Гофрите" се казваше.
Имаше едни хлебарки в него..
Леле, сякаш преди векове съм ги гледала тия, чувствам се дърта.
помня и още как:)гледах го по кабеларкатаCosa~Nostra написа: Имаше и едно "Трите малки скелетчета", ако не се лъжа.Два скелета имаха скелет на куче за домашен любимец, доста лудо беше, даваха го 94-95 година.
Cosa~Nostra написа: А като стана дума за розовата пантера, се сетих за умнотията на една жена в магазин за детски дрехи: "Имате ли розовата пантера, но в синичко, че е за момченце?"

Ааа, Джеси Блу рулззз, много ме кефеше като малка^^ Като поотраснах, аниметата от всякакъв тип ми дотъпяха, но тогава историйките за звездните шерифи и "изпарителните хора" ми бяха любими, особено с Джеси Блу, Ейприл, Колт и останалите. Брех, още ги помня, да ми се ненадява човек.Александър написа:От "Seijuushi Bismarck". Известно тука като "Конникът и звездните шерифи". И то, и Волтрон са анимета.Diva_Magia написа: Някой помни ли от где беше Джеси Блу?
постоянно помпатGeronimo написа:Cosa~Nostra написа: А като стана дума за розовата пантера, се сетих за умнотията на една жена в магазин за детски дрехи: "Имате ли розовата пантера, но в синичко, че е за момченце?"
![]()
между другото, в люлинския ХИТ оня ден като отидох, видях, че има кът за деца, където постоянно помпат на телевизора Том и Джери...всичките златни серии...