Кандидатстудентски курс по журналистика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
nanny
В началото бе словото

Кандидатстудентски курс по журналистика

Мнение от nanny »

Знам че е доста рано , но 2008 завършвам и се интересувам дали има курс по журналистика към СУ който да трае повече от подготвителните (2 седмици) , преди известно време чух че имало едногодишен курс , но не намирам никаква информация по въпроса , ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна.Успех на всички кандидат-студенти.
And as I stared I counted
Webs from all the spiders
Catching things and eating their insides
Like indecision to call you
and hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight
Stop this pain tonight.....
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Има такива курсове, но не са към ФЖМК. Те са към частни школи. Виж в start.bg - журналистика. Там има инфо за тези неща.

И все пак имай предвид, че ако можеш да пишеш грамотно, имаш собствено мнение, което аргументираш добре, не ти трябват курсове или подготовки. И сам войнът е войн!!! Просто трябва да си разработиш темите от предни години.
nanny
В началото бе словото

Мнение от nanny »

Благодаря много за мнението. Малко съм притеснена , права си и сам войнът е войн , но стига да е уверен и сигурен във възможностите си а на мен някак тази част ми куца :? благодаря отново.
And as I stared I counted
Webs from all the spiders
Catching things and eating their insides
Like indecision to call you
and hear your voice of treason
Will you come home and stop this pain tonight
Stop this pain tonight.....
Аватар
petio
Пишете, о, братя

Мнение от petio »

diana_gk написа:И сам войнът е войн!!!
Еййй това ми напомни за репликите на моя директор...сори за оффтопика ма не се сдържах.Налегна ме носталгия:)
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

nanny написа:Благодаря много за мнението. Малко съм притеснена , права си и сам войнът е войн , но стига да е уверен и сигурен във възможностите си а на мен някак тази част ми куца :? благодаря отново.
Ми..тогаз в следващата година си работи по увереността...поне за Есе не знам как някой друг освен самата ти може да те научи да мислиш и да имаш мнение...
Аватар
diana_gk
Пишете, о, братя

Мнение от diana_gk »

Така е, още повече няма никакво ограничение във формата на есето. А увереността наистина е много важна, без нея не можеш да си журналист.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

*Raya_Alexandra: Информация можете да намерите тук: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=6599
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”