Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
disasterpiece - ще учиш в УНСС, там си изкарал хубава оценка, тука са те порязали - okay.
само не разбирам, по кеф ли ти става като наливаш по СУ в тоя форум или си не можеш да си намериш място в вторник следобед?
Disasterpiece написа:Учител в НГДЕК да не мислиш, че се става ей така? Пък и пак стигаме до уравнението СУ=стани учител.
Всяка икономическа специалност е практическа приложима. Но не и всяка от специалностите в СУ.
Повечето, които учат класическа филология са завършили НГДЕК и после стават учители там. Но не знам за някой луд,не завършил НГДЕК, но записал класическа филология да се върне при нас като учител.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Ей сега 1 смятане ще падне, едно нещо...
Нз, на мен годината ми се вижда прилично силна с толкова отлични оценки...
Едва ли ще се повторят годините когато са приемали право с 24 или пък 21 ( е тая година е феноменална )
Don't look back, 'cause you know what you might see "И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
dimage написа:МММммм.... Да ти кажа мене ме засяга собственото ми дупе и тези които имат отлични оценки т.е от 5.63 нагоре... а те в сравнение с миналогодишните не са повече.... Така че ... а за 3ките.... едва ли ще се влиза с оценка 4.50 (за момиче говоря)... а камоли с 3 и нещо.. Лично мнение... Всеки за себе си в този случай, нали така...
A Миналогодишната статистика е ТУК
Тазгодишната - ТУК
ти към коя спец се беше запътила ,към ПА или ... ?