Независимо Косово?
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Хм, по този повод днес ми попадна пред очите материал за интеграцията на циганите в Каварна. Много поучително! Наистина там циганите са напълно интегрирани, живеят и работят като останалите хора. Защо другите да не могат? Или просто така им изнася...
Време е Цонко да стане президент. Може би тогава и аз бих отишъл да гласувам...
Re: :)
Още по-глупав пост, недочел това което съм написал.Berserker написа:Хм, да видим какво казва една малка книжчица, конституцията на България по въпроса:melestorm написа:Пич, това звучи доста тъпо.Ако забраниш ДПС, още повече ще активизираш сплотяването на турците и тяхната омраза към българите и тряхната родина България.Все едно да се върнем в ерата на Възродителния процес.По-скоро нещата трябва да се разслоят бавно към един многополюсен модел и силните турски партии да застанат една срещу друга, съответно подкрепящи леви или десни български формации.zmey написа:Колкото повече се отлага ликвидирането на ДПС, толкова по-невъзможно и опасно става. ДПС трябва да бъде постепенно изхвърлена от управлението и политиката въобще и едва тогава закрита.
чл 11 (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.
какви са тези ТУРСКИ парти в България??? И всъщност ДПС не е ли противоконституционна? КС я обяви за легална след 1989 само от конюнктурни съображения и тази партия обслужва чужди етнически интереси. ДПС трябва да реформира възгледите си, определено! И не не трябва да си сътрудничи с БЪЛГАРСКИТЕ партии защото според Конституцията ВСИЧКИ партии в България са български, или не са легални.
Рядко съм в този форум, търсете ме във Фейсбук.
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ДПС ще бъде такъв съществен фактор до момента до който всички му отдават такова съществено значение.Проблемът е че ДПС не може да бъде така лесно..игнорирана.Зад нея стоят солидни финансови и икономически интереси ,които ще бъдат обслужвани ако не от ДПС,то от някоя друга "нова" партия.По скоро трябва да се замислим( по точно някои хора да се замислят) какво кара тези хора,които "спонсорират" тази партия да водят такава политика и да прокарват такива идеи.Идеи,които междудругото по един или друг начин стават все по-добре приемани(на последните избори ДПС за малко не стана първа политическа сила в страната)
-
Паган
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И от 30% гласували, от които половината бяха турци и циганиGeorgiMilev написа:(на последните избори ДПС за малко не стана първа политическа сила в страната)
го разбра това. Освен това, не ставаше дума за наши си избори -
президент, парламент и т.н., а за нещо, което е толкова далеч
от българина, че няма повече накъде!
Но иначе ситуацията е такава, че не се знае да плачем ли или да се смеем.
Всъщност отговора го нам! Трябва да се смеем! Щото от 45-та година
насам само плачем! Дайте да се смеем, та да ни помислят за луди,
да заминат надалеч управляващите, за да заживеем вече добре!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аз - По-груб и по-брутален от преди!
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Би ли споделил въпросният материал?Vintersorg написа:Хм, по този повод днес ми попадна пред очите материал за интеграцията на циганите в Каварна. Много поучително! Наистина там циганите са напълно интегрирани, живеят и работят като останалите хора. Защо другите да не могат? Или просто така им изнася...
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Мислих, че е някъде из нета. Здраве да е 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt

Създаването на трета ислямска държава е свързана с концепциите за износ на радикалния ислям. Етническите войни, които ще се развихрят в Европа ще бледнеят и пред най-ожесточените и свирепи кръвопролития в историята
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
Disasterpiece
Албанци и радикален ислям?AlexLevit написа:Създаването на трета ислямска държава е свързана с концепциите за износ на радикалния ислям. Етническите войни, които ще се развихрят в Европа ще бледнеят и пред най-ожесточените и свирепи кръвопролития в историята
И по-скоро имаш в предвид религиозните войни в Европа.