Журналистика!!!

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

ок! :) Ще знам вече, за да не стане като с Пимболи. Това е "тя", нали?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Аватар
Dani
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от Dani »

да,даже ми е колежка :wink:
I want to be destructive,trash everything in site, beat the Devil at his game, abuse myself all night...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Хих :) Чудесно. Аз мн. се изложих като написах за нея нещо в мъжки род, защото помислих, че никът й е мъжки :oops: Но явно не го е приела навътре, защото нямаше коментари :lol:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Не се притеснявайте, Пимболи няма да ви се разсърди. Тя днес е в предпразнично пухкаво-приповдигнато настроение (под секрет да ви подшушна - утре има рожден ден :oops: ).

Графиньо Кръв, добре ми изглежда как си заформила нещата. Специално пък Малави...ма-лиииии :shock:
Темата между другото е супер!!! Супер! Аз ако кандидатствах сега - малееее, елате ми повече! :)

Успех на всички!
Накрая ще остане само един : ) ЖОРО
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мерси, Жорко-бърборко :wink: !! Само да не се наложи после да ви се оплаквам "как ме отрязаха и в СУ"... :roll:

Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

Blood Countess написа:
fragile написа:Книгоиздаването е за хора с усет. Не за идиоти. Моля ви се. Могат да се изкарат добри... пари ... с тази специалност, стига да не те мързи. А всички знаем, че някои много ги мързи. Нали така, скъпи напудрени колежки?
fragile, ще те помоля, да не се заяждаш!! :angryfire: Все пак трябва да спазваме някаква етика на общуването, иначе рискуваме да заприличаме на учещите в УНСС :wink:
Може и да учите много, но какво от това? Колко ще учиш зависи от самия теб (потенциал, възможности, желание), а не в каква специалност си се бутнал... Книгоиздаване може да се учи и във Велико Търново и при това се влиза с един наистина ЕЛЕМЕНТАРЕН тест по български, вместо да трошиш нерви и пари за 3 изпита в СУ. И е достатъчно да погледнеш с какъв бал се влиза, за да си направиш изводите... Иначе като цяло специалността е готина и много ме е яд, че съм я оставила чак на 10-о място :crybaby:
изключително глупав пост :D
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Изключително не ме интересува какво мислиш!! И между другото- прави го по-бързо, защото доста си закъснял с коментара! :evil:

Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

Blood Countess написа:Изключително не ме интересува какво мислиш!! И между другото- прави го по-бързо, защото доста си закъснял с коментара! :evil:
аз често закъснявам, но постът пак ми се струва нехубав :D
Аватар
Sleeper
В началото бе словото

Мнение от Sleeper »

Blood Countess написа:Изключително не ме интересува какво мислиш!! И между другото- прави го по-бързо, защото доста си закъснял с коментара! :evil:
Но пък ти трябва да се научиш да приемаш всякакви мнения, както положителни, така и отрицателни. Все пак говориш с (бъдещи) твои колеги, макар и да са по-горна година.
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Блъд Каунтес, много яко си го оклепала със Саркози - много яко и затова имаш ниска оценка. Никога недей да се правиш на знаеща, недей да пишеш за неща, от които хабер си нямаш. Саркози досега НЕ е идвал в нашата родина. Това, че предостави самолета си, за да изведат медиците ни от Либия, не означава, че той самият е бил в него. Виж, съпругата му стъпи на българска земя заедно с петте сестри. И друго - темата "Топло" е изключително социално и политически насочена - не толкова глобалното затопляне, колкото всичко друго.
Мое мнение.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Аватар
fragile
Писаружяк
Специалност: Политически мениджмънт. Магистър
Курс: друг

Мнение от fragile »

Извинявай, Саркози в качеството си на президент на Франция не е идвал тук. Може като министър да бил на посещение.. не твърдя, че знам със сигурност.
"I am too connected to you to slip away, fade away... Days away I still feel you - touching me, changing me and...considerately killing me...
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Май не съм се изразила правилно- писах за топлото посрещане на медиците, които са тук заради Саркози, и за неговата хладна пресметливост... Но вече е все едно. Фактът си е факт! Сбогувах се с Връзките и Журналистиката. Предложение за лого на ФЖМК: "Надежда всяка тука оставете!"...
И ще ви помоля да не правите анализи защо имам толкова ниска оценка. Това ще проверя сама като си видя рецензията на работата. Просто в момента ми е достатъчно криво, за да ми гъгнете и вие. Казвам това, вече знаейки, че няма да сте ми "бъдещи колеги" :lol: ...

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Т'фа лого не се връзва. Щото влязъл ли си вече там, изпитите са песен, а надежда има, дори когато не си пипвал да учиш (уточнение - надежда за 6!!!) :D
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Е, аз няма да вляза, тъй че... Ще отида утре колкото да си пропилея деня и да видя на живо Гого Лозанов, че едва ли ще имам друг шанс.

Аватар
Vintersorg
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Vintersorg »

Не е кой знае каква гледка. Но изпитът при него е песен!

На мен ми беше на устния, а и този семестър имах изпит при него...
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”