English
Модератор: Boromir
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Моите дивотии и те са си душевни терзанияKatalina написа:Мен ме мъчат душевни терзания, а ти дивотии си мислиш![]()
Подобни си имам, но благодаря все пакKatalina написа:Нямам я в по-голям размер, но ако държиш мога да ти потърся подобни![]()
![]()
![]()
Аз подозирам, че тази година изпитите не са били реални, ами тези от "Психология" си правят експерименти как ще реагират кандидат-студентите на забавянията и колко време ще мине преди да падне първата жертва на стресаKatalina написа:Междувпрочем.... имате ли идея резултатите от изпитите тази година ли ще излязат или те са за КСК-2008?![]()
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
едва сега си обяснявам защо младежът с най-висок резултат на ДСД за Европа-99,5 точки(от моята гимназия еdeepkeeper написа:Да, специалност европеистика е "основана" първо в Русе от доц. Пенка Рангелова, с която съм се срещал лично, много харизматична жена с прекрасен немски.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Работи си, но няма резултати 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
[quote="д-р_Хауз"][quote="deepkeeper"]Да, специалност европеистика е "основана" първо в Русе от доц. Пенка Рангелова, с която съм се срещал лично, много харизматична жена с прекрасен немски.[/quote]
едва сега си обяснявам защо младежът с най-висок резултат на ДСД за Европа-99,5 точки(от моята гимназия е
) е записал и сигурно вече завършил европеистика в Русе. Всичко си има логика на тоя свят
[/quote]
Да не става въпрос за Страхил?
едва сега си обяснявам защо младежът с най-висок резултат на ДСД за Европа-99,5 точки(от моята гимназия е
Да не става въпрос за Страхил?
Мъгла над Русе

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Да, той работи тук към общината. От някъде 10ти клас ни вербува от Лайстунгкласе да се включим към неговите проекти и съм работил с него. Както и доста други хора. Той ни направи членове на МитОст, писахме и предлагахме заедно проект и го предлагахме за финансиране, но вече повечето нямаме време/желание да се занимаваме с тези европейски ангажименти. Той е доста интересна личност... с още по-интересен глас... 
Мъгла над Русе