Исто(е)рия

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Това е темата за история by the way
Аватар
aL`
Постоянно присъствие

Мнение от aL` »

Eneya мм. . . в много грешна посока си писала на темата. Всъщност пълната формулировка е Топло (1978). Трябвало е да направиш свръзката с този бг филм и да изследваш процесите в социалният строи по време на комунизма. Поставянето на централно парно и ефекта върху отопляемостта на сградите, разходите на ползуващите го, промените в битовите взаимоотношения между комшиите. В плюс е и изчисляването капацитета на чугунените радиатори и съпоставка с бакърените и алуминиевите, които главно се ползват днес.
Нз. С твоите разсъждения едва ли ще изкараш повече от 3. :)
Аватар
Eneya
От дъжд на вятър
Специалност: Културология, Медии и Журналистика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Eneya »

*кикоти се*
Да. Това трябваше да го кажеш с малко по-убедителен стил и да изтъкнеш още доводи. Нищо чудно и някой да се върже.
П.П. Вярно това е за журналистиката, копирай си поста там. Интересно ми е колко ли ще се вържат.
П.П. Това също си е интересно тълкуване на темата, нали? Туко виж, получило 6.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
benitabeni:)
От дъжд на вятър

Мнение от benitabeni:) »

нямазначение
От дъжд на вятър

Мнение от нямазначение »

Disasterpiece написа:С тяхната бързина на действие - силно се съмнявам, ще вземе да отече към 6-7ми :lol:
Е, класирането аз мога да ти го кажа ей сега, само ми кажи оценката си и желанията си. :lol: За СУ не ти трябва класиране, трябва ти за УНСС с тая огромна негърска пишка, наречена ЕПИ. :wink:

Аз вече знам всичко: 5.25, с което ще ме приемат само История предвид трите ми желания, едното от които- неактивно (да си тъп е изкуство, а аз съм експерт в него). :wink:
Последно промяна от нямазначение на 31 Юли 2007, 14:09, променено общо 1 път.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Що,я сподели кви си ги омазал... :?:
ИзображениеИзображениеИзображение
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от AzoN »

С тези високи оценки не само, че няма да се повтори балът от 2001 г., но изглежда и ще се повиши. В Стандарт пише, че толкова малко двойки не е имало от 10 г.
Disasterpiece

Шанс. Тази година кандидатстването си е до късмет в най-общи линии - хората навсякъде изкараха високи оценки.
Аватар
summer
Да живей словото

Мнение от summer »

За момичета няма да се дигне балът. Реално хората, с оценки м/у 5.00 и 6.00 имат шансове за по-желаните специалности, а тази година оценките в този диапазон с почти същия брой като миналата година-има само 30 в повече. Оценките по литература пак в същия диапазон са с цели 100(че и отгоре) по-малко в сравнение с миналата година. И местата са повече. Така че стига само с тоя дигнат бал. Няма откъде да се дигне толкова!!!!! :roll:
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Сещайте се,че тия с високите оценки по история първо ше земат местата за МО,Политология,Публична администрация,Социология и Философия(те са с доста високи балове,по-високи от правото,или поне мин година е било така) така че,за Право пак ше се задържи долу горе бала същия,най-много с 20тина стотни да се качи....
Пък и за право не забравяйте че има и БЕЛ...доста хора имат висока оценка по едното,пък ниска по другото...така че,не очаквайте чудеса :D
Disasterpiece

Не е много така, баловете определена ще са доста по-високи.
Аватар
Page_B
Пишете, о, братя

Мнение от Page_B »

hypnosssa написа:Сещайте се,че тия с високите оценки по история първо ше земат местата за МО,Политология,Публична администрация,Социология и Философия(те са с доста високи балове,по-високи от правото,или поне мин година е било така) така че,за Право пак ше се задържи долу горе бала същия,най-много с 20тина стотни да се качи....
Пък и за право не забравяйте че има и БЕЛ...доста хора имат висока оценка по едното,пък ниска по другото...така че,не очаквайте чудеса :D
Да, но нали се сещаш колко хора са писали на първо място право. Така че там балът ще се качи първо. Защо реши, че всички с високи оценки искат да учат във философския факултет? Все пак 1300 човека искат право :)
"Чух и забравих. Видях и запомних. Преживях и разбрах." Конфуций
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

ахаха, егаси поредната тема за спам
айде и аз,... залагам,че баловете ще са горе долу същите като миналата година, защото ъм потока неуспял в су ще се пренасочи към унсс
you have to keep
breaking your heart
until it opens
AzoN
От дъжд на вятър
Специалност: Право

Мнение от AzoN »

Мила написа:ахаха, егаси поредната тема за спам
айде и аз,... залагам,че баловете ще са горе долу същите като миналата година, защото ъм потока неуспял в су ще се пренасочи към унсс
и обратното - все пак в УНСС има по-малко места, а там пък засега с тия високи оценки всеки си мисли, че е успял.
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Да, но нали се сещаш колко хора са писали на първо място право. Така че там балът ще се качи първо. Защо реши, че всички с високи оценки искат да учат във философския факултет? Все пак 1300 човека искат право
За Политология,МО,ПА и Социология се кандидатства с история...а за тези специалности миналата год. бала е бил по-висок,отколкото за право...така че,част от високите оценки по история непременно ще отидат в тези специалности

Аз също мисля,че няма да има драстични промени в баловете
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”