English
Модератор: Boromir
-
Disasterpiece
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Аз тоже, но като за начало няма да е зле да го приемат това, което иска 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

Bill Hicks - Revelations (Uncut)

адски бъркаш пич! МО и Туризъм са много по-добри в УНСС. Бях писал в друга тема за МО-то, поразрови се и ще видиш. МО в су е пародия, за какво ви е да учите право бакалавър
Влезте си редовно или дори задочно право-пак ще е по-добре от мо. За МО унсс е мястото. Много преди 89' започнаха да си развиват програмите за МО в УНСС и резултатът е налице
[/quote]
така е!напълно съм съгласна!
така е!напълно съм съгласна!
Е стига де,вече май ни измъчиха предостатъчно,писна ми вече...да ги е.. и резултатите.
Извинявам се за агресивния коментар ,но ще вземат вече да ми се разтракат гайките съвсем.Приятелите ми,съучениците ми вече си знаят кой къде,готвят се, една приятелка си купи и ютия вчера за новата квартира! Аз кога! Ох да излизат ,че ми писна вече.Впрочем вчера се обаждах и ми казаха цитирам: "Вижте госпожице не сте нито първата нито последната която чака резултатите, като ги проверят ще излязат". Туй то...когато тогава.Е нямам думи.Вярно е че не съм нито първата нито последната ама ми се пече яйце на задника с извинение и мисля че имам право на малко егоизъм и що годе точен отговор.
Извинявам се за агресивния коментар ,но ще вземат вече да ми се разтракат гайките съвсем.Приятелите ми,съучениците ми вече си знаят кой къде,готвят се, една приятелка си купи и ютия вчера за новата квартира! Аз кога! Ох да излизат ,че ми писна вече.Впрочем вчера се обаждах и ми казаха цитирам: "Вижте госпожице не сте нито първата нито последната която чака резултатите, като ги проверят ще излязат". Туй то...когато тогава.Е нямам думи.Вярно е че не съм нито първата нито последната ама ми се пече яйце на задника с извинение и мисля че имам право на малко егоизъм и що годе точен отговор.