English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Д-р_Хауз,пичка съм! :wink: Не ставаше дума коя специалност е по-добра в СУ или в УНСС!Въпросът е,че СУ=Стани Учител е доста погрешно схващане!
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

мисля че европеистиката първо е открита в СУ, но от гимназията ми(Немската в б-с) имаше един пич, който я записа преди доста години в Русенския и аз бях изумен, че е отишъл да учи там. Не знам дали там е открита първа обаче.
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

marrylin написа:Д-р_Хауз,пичка съм! :wink: Не ставаше дума коя специалност е по-добра в СУ или в УНСС!Въпросът е,че СУ=Стани Учител е доста погрешно схващане!
еххх сега пич/пичка....... важна е идеята, нали :P Аз бих казал и че Утре Носете Съответната Сума е "доста погрешно схващане" :wink:
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Зависи. Важното е човек да учи това, което му харесва, а пък останалото... :wink:
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм
Курс: завършил

Мнение от marrylin »

Disasterpiece написа:Зависи. Важното е човек да учи това, което му харесва, а пък останалото... :wink:

Подкрепям! :thumbleft:
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Аз тоже, но като за начало няма да е зле да го приемат това, което иска :P
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

адски бъркаш пич! МО и Туризъм са много по-добри в УНСС. Бях писал в друга тема за МО-то, поразрови се и ще видиш. МО в су е пародия, за какво ви е да учите право бакалавър :?: :idea: Влезте си редовно или дори задочно право-пак ще е по-добре от мо. За МО унсс е мястото. Много преди 89' започнаха да си развиват програмите за МО в УНСС и резултатът е налице :wink:[/quote]

така е!напълно съм съгласна!
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Е стига де,вече май ни измъчиха предостатъчно,писна ми вече...да ги е.. и резултатите.
Извинявам се за агресивния коментар ,но ще вземат вече да ми се разтракат гайките съвсем.Приятелите ми,съучениците ми вече си знаят кой къде,готвят се, една приятелка си купи и ютия вчера за новата квартира! Аз кога! Ох да излизат ,че ми писна вече.Впрочем вчера се обаждах и ми казаха цитирам: "Вижте госпожице не сте нито първата нито последната която чака резултатите, като ги проверят ще излязат". Туй то...когато тогава.Е нямам думи.Вярно е че не съм нито първата нито последната ама ми се пече яйце на задника с извинение и мисля че имам право на малко егоизъм и що годе точен отговор.
Disasterpiece

Шмульовци пълни, с право УНСС им взема студентите :lol:
Аватар
Aper
В началото бе словото

Мнение от Aper »

Ам да ги взима, аз ще си чакам;)
I see hell in your eyes....
bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

в някои ВУЗ-ове вече и класирането е излязло а тук още резултатите не са... баси... :shock:
Liofle
В началото бе словото

Мнение от Liofle »

Абе КУР ЗА ЛЕВСКИ!
Kira
От дъжд на вятър

Мнение от Kira »

Здрасти,Адел! Айде, миличка да изкараме от "Я...ов", че ще пукясаме от чакане... Айде, споко, ще избутаме!!! :)
Disasterpiece

Ей, бонбониеро, по-полека с името на Апостола... :evil:
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Еми общо взето в икономически във Варна са им излезли н ахората оценките вече и кой квото направил толкова,май и ПУ-то са излезли почти всички,тука само като погледна станицата със статистиките и гледам че от 20-тина изпита са излезли ....я да видим 4-5?!?!!??! Еми нахалство си е.
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”