English
Модератор: Boromir
а дано!пожелавам на всички които искат да учат в СУ да влезнат най-искрено ви го желаяphoebe написа:Дам, ние ще се блъскаме в старите, прашни коридори на тъпото СУ, ти седи в хубавите аудитории на УНСС
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
[quote="dimage"]bebetooo
не кандидаствай в СУ тогава....[/quote
еми вече кандидатствах просто щото ми е интересно колко ще искарам на "трудния изпит по англ в Алмаматера" щото така или иначе ще ме приемат в УНСС и отивам там.. просто там имам 6.00 на ЕПИ-то от предварителния и ми беше интересно да видя в този прехвален университет колко ще имам
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
еми вече кандидатствах просто щото ми е интересно колко ще искарам на "трудния изпит по англ в Алмаматера" щото така или иначе ще ме приемат в УНСС и отивам там.. просто там имам 6.00 на ЕПИ-то от предварителния и ми беше интересно да видя в този прехвален университет колко ще имам
извинявай ако съм те обидила нещо..не съм го искала..а за харченето не се притеснявай не съм влезнала с връзки а със знания така че се съмнявам да се поохарчаdimage написа:bebetooo да ти е честита оценката тогава.... но тона ти нещо не ми допада....както и да е... със здраве... и гледай да не се поохарчиш много в УНСС (Утре Носете Съответната Сума)
- marrylin
- Да живей словото
- Специалност: туризъм
- Курс: завършил
bebetooo написа:dimage написа:bebetooo
Интересно ми е как давате такива "компетентни" мнения за СУ без да сте учили в него!
обясних защо съм му ходила на изпита а и никъде на твърдя че мнението ми е компетентно изрично написах че това си е мое мнение а и м/удругото е придобито от хора които учат тамmarrylin написа:bebetooo написа:dimage написа:bebetooo
Интересно ми е как давате такива "компетентни" мнения за СУ без да сте учили в него!Прехвален бил!Ами тогава защо изобщо му ходите на изпитите?Ако в УНСС имаше 3.00 например,дали щеше да се изказваш така остро за СУ?
извинявам се на всички засегнати които искат да учат в СУ
УСПЕХ НА ВАС! а и още нещо- правото в СУ наистина го признавам така че тук спорове няма
може и компромис за японистика и китаистика за тези 3 специалности бих се жертвала да уча в затвор със скапана техника... но за всичко друго бих избрала КАКВАТО и да е икономическа специалност в УНСС
адски бъркаш пич! МО и Туризъм са много по-добри в УНСС. Бях писал в друга тема за МО-то, поразрови се и ще видиш. МО в су е пародия, за какво ви е да учите право бакалавърmarrylin написа:Не бих казала,че с Право,МО,Туризъм,всичките филологии и ред други специалности в СУ се става учител,но както и да е!