Мерсии за куража ..а не аз не се бутам за право..дано нещо друго излезе от тези ,които могат само с история и на тях съм доволна ;]benitabeni:) написа:ееее, не си от тъпите...всеки полага усилия, но всеки получава различно...честно да ти кажа не винаги положените усилия дават резултат (добър)...и недей да се нервиш, че няма да е право...много снобизъм има там след първата година...ама мноооооогооооо...MiShito написа:Момиченце съм..ама от тъпите майИстината е ,че очаквах доста повече ..ноо явно съм се лъгала и все пак положих ужасно много усилия пууу..Мръсен изпит
УНСС имам височки там5.76 5.55 дано имам късмет
Исто(е)рия
Модератор: Boromir
..Но гадното е следното:Съдим за книгата по корицата..Вярно е,понякога трябва да прочетеш.. А дори и тогава, може да не разбереш всичко...
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
Благодаряя за подкрепата..като си видях оценката ми идешее да си изям ушичките както се казва ..benitabeni:) написа:ще те вземат нещо...а ако си инат като мен ще продължиш да си искаш там няква друга специалност и докато завършиш тва кото са те приели ще кандидатсваш...
..Но гадното е следното:Съдим за книгата по корицата..Вярно е,понякога трябва да прочетеш.. А дори и тогава, може да не разбереш всичко...
Аз също смятам да уча МО и доста се поослушах последната година, за да разбера къде тази специалност си заслужава(СУ или УНСС най-вече, защото не ми се учи в НБУ). В крайна сметка вече съм убеден, че в УНСС са по-напред с материала относно МО. Имай впредвид, че МО не е Право, а в су -то специалността е в професионално направление право-бакалавърsladkata^f написа:как мислите дали момиче с 5,00 по история от предварителен би имало някакъв шанс да влезе в МО,ако има да кажем повече от 5 по английски език ?
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Аз участвам с оценка от предварителния,обаче статистиките си седят същите като от предварителния.Не са добавени тези от редовния - колко човека имат като моята оценка,колко имат равна и т.н.Дали ще го оправят това?Все пак искам да знам,още колко имат същата оценка и по-висока ...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
-
- От дъжд на вятър
-
- От дъжд на вятър
-
Disasterpiece
-
- От дъжд на вятър
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
А аз се чудя. Защо някой би искал да кандидатства Право, след като има твърде много прависти и е пренасит4но от прависти. Но всеки сам си избира. Хъм, бал 27. Струва ми се, че имаш доста голям шанс. Моят е малко по-скромен, но не ми пука особено. Така или иначе изпитите минаха, няма смисъл да се ядосвам за някакви стотни. Просто чакам да видя какво ще стане и това е 
По-интересна ми е журналистиката. Там имам много големи шансове (при положение, че се взима литературата), зависи си от писмения. Резултатите чух, че ще излезнат в четвъртък (така поне ми каза една от квесторките).
Стискам палци, хей. Има място за всички, така или иначе.
По-интересна ми е журналистиката. Там имам много големи шансове (при положение, че се взима литературата), зависи си от писмения. Резултатите чух, че ще излезнат в четвъртък (така поне ми каза една от квесторките).
Стискам палци, хей. Има място за всички, така или иначе.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire
- Eneya
- От дъжд на вятър
- Специалност: Културология, Медии и Журналистика
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Точно така.
Знам, че молбата ми е малко странна, но ми е интересно, кажете ми, за какво бихте гледали, ако вие бяхте проверяващи? И защо си избрахте точно тези теми, за есето. Аз писах за глобалното затопляне, защото дефакто не обичам много българската политиката (защото е фарс), а и според мен глобалното затопляне е в пъти по-важно от Вальо Топлото.
Знам, че молбата ми е малко странна, но ми е интересно, кажете ми, за какво бихте гледали, ако вие бяхте проверяващи? И защо си избрахте точно тези теми, за есето. Аз писах за глобалното затопляне, защото дефакто не обичам много българската политиката (защото е фарс), а и според мен глобалното затопляне е в пъти по-важно от Вальо Топлото.
“I do not agree with what you have to say, but I’ll defend to the death your right to say it.”
Voltaire
Voltaire