English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Дам, ние ще се блъскаме в старите, прашни коридори на тъпото СУ, ти седи в хубавите аудитории на УНСС :)
medicate, medicate
bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

phoebe написа:Дам, ние ще се блъскаме в старите, прашни коридори на тъпото СУ, ти седи в хубавите аудитории на УНСС :)
а дано!пожелавам на всички които искат да учат в СУ да влезнат най-искрено ви го желая :wink:
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

[quote="dimage"]bebetooo
не кандидаствай в СУ тогава....
[/quote
еми вече кандидатствах просто щото ми е интересно колко ще искарам на "трудния изпит по англ в Алмаматера" щото така или иначе ще ме приемат в УНСС и отивам там.. просто там имам 6.00 на ЕПИ-то от предварителния и ми беше интересно да видя в този прехвален университет колко ще имам

*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

dimage написа:bebetooo да ти е честита оценката тогава.... но тона ти нещо не ми допада.... :shock: както и да е... със здраве... и гледай да не се поохарчиш много в УНСС (Утре Носете Съответната Сума)
извинявай ако съм те обидила нещо..не съм го искала..а за харченето не се притеснявай не съм влезнала с връзки а със знания така че се съмнявам да се поохарча :wink:

Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм

Мнение от marrylin »

bebetooo написа:
dimage написа:bebetooo
[/quote
еми вече кандидатствах просто щото ми е интересно колко ще искарам на "трудния изпит по англ в Алмаматера" щото така или иначе ще ме приемат в УНСС и отивам там.. просто там имам 6.00 на ЕПИ-то от предварителния и ми беше интересно да видя в този прехвален университет колко ще имам

Интересно ми е как давате такива "компетентни" мнения за СУ без да сте учили в него! :roll: Прехвален бил!Ами тогава защо изобщо му ходите на изпитите?Ако в УНСС имаше 3.00 например,дали щеше да се изказваш така остро за СУ? :wink:

bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

marrylin написа:
bebetooo написа:
dimage написа:bebetooo
[/quote

Интересно ми е как давате такива "компетентни" мнения за СУ без да сте учили в него! :roll: Прехвален бил!Ами тогава защо изобщо му ходите на изпитите?Ако в УНСС имаше 3.00 например,дали щеше да се изказваш така остро за СУ? :wink:
обясних защо съм му ходила на изпита а и никъде на твърдя че мнението ми е компетентно изрично написах че това си е мое мнение а и м/удругото е придобито от хора които учат там :wink: а ако имах 3.00 в УНСС нямаше да промени нещата щото м/у УНСС и СУ има голяма разлика единия ВУЗ е икономически а другия хуманитарен та ак имах 3.00 щях да се явя на редовния токувиж изкарам повече :wink: а и дори и да не изкарам мнението ми за СУ няма да се промени защото искам да уча ИКОНОМИКА(това ме влече) а не да стана учител (СУ- Стани Учител) :wink:

FTF
Писаружяк

Мнение от FTF »

хахах страшна тема. Хареса ми разконспирирането на абревиатурата СУ :lol:
В този фалшив свят, хората копнеят за нещо истинско.
bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

извинявам се на всички засегнати които искат да учат в СУ :wink: УСПЕХ НА ВАС! а и още нещо- правото в СУ наистина го признавам така че тук спорове няма :wink: може и компромис за японистика и китаистика за тези 3 специалности бих се жертвала да уча в затвор със скапана техника... но за всичко друго бих избрала КАКВАТО и да е икономическа специалност в УНСС
Аватар
marrylin
Да живей словото
Специалност: туризъм

Мнение от marrylin »

Не бих казала,че с Право,МО,Туризъм,всичките филологии и ред други специалности в СУ се става учител,но както и да е! :wink:
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Е какво се става :lol: , безработен?
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

.......
Последно промяна от д-р_Хауз на 31 Юли 2007, 13:09, променено общо 2 пъти.
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

marrylin написа:Не бих казала,че с Право,МО,Туризъм,всичките филологии и ред други специалности в СУ се става учител,но както и да е! :wink:
адски бъркаш пич! МО и Туризъм са много по-добри в УНСС. Бях писал в друга тема за МО-то, поразрови се и ще видиш. МО в су е пародия, за какво ви е да учите право бакалавър :?: :idea: Влезте си редовно или дори задочно право-пак ще е по-добре от мо. За МО унсс е мястото. Много преди 89' започнаха да си развиват програмите за МО в УНСС и резултатът е налице :wink:
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Доктора е прав. Така стоят нещата и с Европеистиката.
д-р_Хауз
От дъжд на вятър

Мнение от д-р_Хауз »

В СУ европеистика е по-близка до културологията, в УНСС до МО. Там тя е един вид бакълавърска програма на магистратурата Европейска интеграция, въпреки че е доста нова.
Аватар
Aper
В началото бе словото

Мнение от Aper »

Тя не беше ли открита първо в Русенския?
I see hell in your eyes....
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”