Да, не е препоръчително навлизането в политическа тематика, освен ако нямаш информация кой с кого е обвързан - болшинството от преподаватели са неразривно свързани с политическите секти.borislava_ написа:Blood Countess ,сега разбирам защо и моята оценка не е висока в УНСС.
Жунрналистика-време е
Модератор: Boromir
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Особено избягвайте да плюете партии и медии, защото става лошо!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
borislava_
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това едва ли ще ти навреди. Просто говорех от личен (и горчив) опит.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
В този случай няма как да ти бъде простено - Любомир Стойков, Димитър Тадаръков и.т.н са най-силното ДПС лоби в УНССborislava_ написа:ама аз не съм плюла никого, само казах, че според мен трябва да гласуват всички и намекнах, че на предишните избори бойко борисов е дал лош пример като не е отишъл да гласува.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
-
borislava_
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
И на мен ми е Карбовски!! Краен, но думите му тежат на място и плющят с камшик!! Karbovski RULEZ!!borislava_ написа:и какво като си казала коритаров? нещо казаха ли ти? защото и аз го харесвам?
бтв любимец ми е карбовски. това може ли да ми повлияе негативно на изпита в СУ понеже той е малко краен..?
-
borislava_
- В началото бе словото
-
borislava_
- В началото бе словото
- kRiss
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: БГ Филология
- Курс: втори
- Обратна връзка:
И аз в УНСС наблегнах предимно на политическите теми, но завоалирано. Бях пътник в една кола - държавната кола, която убиваше надеждите на своите граждани. Тази кола мачкаше, газеше, а гумите й (нашите държавници), въпреки че бяха целите в кал, продължаваха своя въртеж напред и напред... някъде бях писала, че политиците ни лакомо поглъщат всяка трощичка от народната вяра, а след това заспиват сладко и похъркват блажено... Не съм им цепила басма общо взето. И оценката ми не е ниска.zvezdi4ka написа:Дали ще е мн.фатално ако съм попрекалила с политическите теми в есето...надявам се,че не...
Според мен отново всичко е опирало до проверяващите
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"