Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
значи то много снимки,много нещо ще трябват... 3бр. за самото записване в съответния факултет и още 2 бр. за общежитие.. не греша нали? а това е хубаво, 4е като се записваме ще подаваме тия молби, няма да се разхождаме излишно
"Винаги правя това, което не мога, за да се науча да го правя."
И значи щом настаняването е до 21.09.07г. това какво ще рече, че ние трябва да отидем да потвърдим, че ще сме на общежитие и след това отиваме чак на 1 окт
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
Vanuushka написа:Искам да питам пак за тези снимки...значи трябват три снимки за записване и още две за общежитие ли
Някой, който знае да каже, моля.
За общежитие ще ти трябват снимки,ако те одобрят!За кандидатстването, се подава само молба,доколкото знам.
Аха...значи, сега на първо класиране ако ходя да се записвам, ще ми трябват снимки само за записване, но не и за общежитие...евентуално ако ме одобрят тогава по - нататък ще трябват снимки
За живот и свобода е достоен само онзи, който всеки ден влиза в бой за тях!
MissDi написа:аз се надявам дали в общежитие или квартира да съм със забавни хора!лично аз нямам много изисквания!
Не знам колко ще са забавни,но се надявам да не са разхвърляни и поне донякъде да поддържат чисто!А може би искам прекалено много?
Представи си, че се паднеш в стая с изнасилвач : ))
По-лошо ще е от чистенето :ПП *Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.