Исто(е)рия
Модератор: Boromir
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Всяко зло за добро!sladkata^f написа:благодаря за успокоениетосмятала съм разбира се оценки и тн. просто ми беше интересно какво мислят и другите по въпроса,защото ми е пределно ясно, че ако имам 5 или надолу по английски ,МО ще го гледам през крив макарон ,както се казва
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
-
benitabeni:)
- От дъжд на вятър
-
- От дъжд на вятър
[quote="Geronimo"]повечето в залата се радваха
повечето и тук, във форума се радваха...[/qu
еее...нали знаеш, че винаги едни ще се радват а други не...ако беше първата изтеглена съединението аз щях да се равам..ама другите-не...сега пак съм happy щото мислех че ще е 2, ам не ееее...много сам добра...ай дано ви вземат в су, че поне едно ще научите :дори когато нищо незнаете, да не сте скъсани....
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
повечето и тук, във форума се радваха...[/qu
еее...нали знаеш, че винаги едни ще се радват а други не...ако беше първата изтеглена съединението аз щях да се равам..ама другите-не...сега пак съм happy щото мислех че ще е 2, ам не ееее...много сам добра...ай дано ви вземат в су, че поне едно ще научите :дори когато нищо незнаете, да не сте скъсани....
-
- От дъжд на вятър
Момиченце съм..ама от тъпите май
Истината е ,че очаквах доста повече ..ноо явно съм се лъгала и все пак положих ужасно много усилия пууу..Мръсен изпит
УНСС имам височки там5.76 5.55 дано имам късмет
..Но гадното е следното:Съдим за книгата по корицата..Вярно е,понякога трябва да прочетеш.. А дори и тогава, може да не разбереш всичко...
-
- От дъжд на вятър
ееее, не си от тъпите...всеки полага усилия, но всеки получава различно...честно да ти кажа не винаги положените усилия дават резултат (добър)...и недей да се нервиш, че няма да е право...много снобизъм има там след първата година...ама мноооооогооооо...MiShito написа:Момиченце съм..ама от тъпите майИстината е ,че очаквах доста повече ..ноо явно съм се лъгала и все пак положих ужасно много усилия пууу..Мръсен изпит
УНСС имам височки там5.76 5.55 дано имам късмет
-
Disasterpiece