Жунрналистика-време е

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

borislava_ написа:Blood Countess ,сега разбирам защо и моята оценка не е висока в УНСС.
Да, не е препоръчително навлизането в политическа тематика, освен ако нямаш информация кой с кого е обвързан - болшинството от преподаватели са неразривно свързани с политическите секти.
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

Особено избягвайте да плюете партии и медии, защото става лошо!
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
borislava_
В началото бе словото

Мнение от borislava_ »

ама аз не съм плюла никого, само казах, че според мен трябва да гласуват всички и намекнах, че на предишните избори бойко борисов е дал лош пример като не е отишъл да гласува.
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Това едва ли ще ти навреди. Просто говорех от личен (и горчив) опит.
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

lqlq
В началото бе словото

Мнение от lqlq »

някой ще ми каже ли за оценките плс :}
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Не знам,но на устния беше голямо шоу,като се оказа,че харесвам Коритаров(по простата причина,че колкото и да изглеждах спокойна,явно отвътре всичко ми се е преобръщало и съм казала това,което 1 ми е хрумнало)!Но както и да е не беше фатално...
AlexLevit
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от AlexLevit »

borislava_ написа:ама аз не съм плюла никого, само казах, че според мен трябва да гласуват всички и намекнах, че на предишните избори бойко борисов е дал лош пример като не е отишъл да гласува.
В този случай няма как да ти бъде простено - Любомир Стойков, Димитър Тадаръков и.т.н са най-силното ДПС лоби в УНСС
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
borislava_
В началото бе словото

Мнение от borislava_ »

и какво като си казала коритаров? нещо казаха ли ти? защото и аз го харесвам?
бтв любимец ми е карбовски. това може ли да ми повлияе негативно на изпита в СУ понеже той е малко краен..?
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

някъде има ли статистика от миналата година за оценките от писмен-журналистика? спешно! моля ви! :shock:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

borislava_ написа:и какво като си казала коритаров? нещо казаха ли ти? защото и аз го харесвам?
бтв любимец ми е карбовски. това може ли да ми повлияе негативно на изпита в СУ понеже той е малко краен..?
И на мен ми е Карбовски!! Краен, но думите му тежат на място и плющят с камшик!! Karbovski RULEZ!!

borislava_
В началото бе словото

Мнение от borislava_ »

AlexLevit, благодаря много за изяснението, сега вече ми стават мн неща ясни.
Аватар
zvezdi4ka
От дъжд на вятър

Мнение от zvezdi4ka »

Мафия!Мафия! :lol: дано скоро да излезнат резултатите от есетата в СУ,мн съм любопитна........
borislava_
В началото бе словото

Мнение от borislava_ »

Blood Countess, и аз много го харесвам, харесва ми една негова статия в нета "Град на ангели" и все пак не знам дали от СУ биха погледнали на това с добро око. затова питам...аз лично ако ме питат кой ми е любим журналист смятам да изброя няколко имена.
Аватар
kRiss
Танцуващия с клавиатури
Специалност: БГ Филология
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от kRiss »

zvezdi4ka написа:Дали ще е мн.фатално ако съм попрекалила с политическите теми в есето...надявам се,че не... :cry:
И аз в УНСС наблегнах предимно на политическите теми, но завоалирано. Бях пътник в една кола - държавната кола, която убиваше надеждите на своите граждани. Тази кола мачкаше, газеше, а гумите й (нашите държавници), въпреки че бяха целите в кал, продължаваха своя въртеж напред и напред... някъде бях писала, че политиците ни лакомо поглъщат всяка трощичка от народната вяра, а след това заспиват сладко и похъркват блажено... Не съм им цепила басма общо взето. И оценката ми не е ниска.
Според мен отново всичко е опирало до проверяващите :roll:
"Before u judge me.. tRy hard to LOVE me!"
Аватар
rueva
Пишеща машина
Специалност: Книгоиздаване
Курс: четвърти

Мнение от rueva »

някъде има ли статистика от миналата година за оценките от писмен-журналистика? спешно! моля ви!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”