English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Да, ама май няма квоти, лошо.... :lol:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Хора,ще споделя сънят си с вас. :lol:
Онзи ден сънувах,че си проверявам оценката по английски и един приятел,който принципно не знае много,имаше "пълно шест"(така пишеше с думи в персонално инфо),а аз като отворих на оценка пишеше - "единица" и под нея имаше дори рецензия "HeyGod,тази година няма да си студент в СУ :DDDDDDD" и под това още нещо "Да,да,ние знаем,че ще видим.:-)".Ей направо скочих от леглото и си викам - леле,това не е било истинско,слава Богу.Много се стреснах,казвам ви,все едно беше наистина този сън.Получих единица,..... му.Вие тука се вайкате за някакви двойки. :lol:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

heygod написа:Хора,ще споделя сънят си с вас. :lol:
Онзи ден сънувах,че си проверявам оценката по английски и един приятел,който принципно не знае много,имаше "пълно шест"(така пишеше с думи в персонално инфо),а аз като отворих на оценка пишеше - "единица" и под нея имаше дори рецензия "HeyGod,тази година няма да си студент в СУ :DDDDDDD" и под това още нещо "Да,да,ние знаем,че ще видим.:-)".Ей направо скочих от леглото и си викам - леле,това не е било истинско,слава Богу.Много се стреснах,казвам ви,все едно беше наистина този сън.Получих единица,..... му.Вие тука се вайкате за някакви двойки. :lol:

Ще стане обратното на съня. ;) Обикновено така става. :lol:
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

но понякога сънищата са пророчески :lol:
Hold ur breath and count to ten
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Catherine написа:
heygod написа:Хора,ще споделя сънят си с вас. :lol:
...
Ще стане обратното на съня. ;) Обикновено така става. :lol:
И една приятелка така ми каза.Седя тука и си мисля,че вече всъщност не искам да си гледам оценката.Ако е такава,която няма да ми стигне ще съм супер разочарован.Ама аз съм оптимист и то голям.Е няма да е 6,но дай Боже минимално 4. :lol:
И както имаше един лаф - "Дал Бог 2 " :D
But Hey Hey Hey God
I know how busy you must be, but Hey God....
Do you ever think about me
:headbang:
Изображение

Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Ааааа. Да не видиш нещо, сънища разказваш. Само Аз имам право да разказвам интересните си сънища по форумите :!: :wink: :lol:
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

deepkeeper написа:Ааааа. Да не видиш нещо, сънища разказваш. Само Аз имам право да разказвам интересните си сънища по форумите :!: :wink: :lol:
Ами всъщност не знам за какво говориш. :lol:
Сега ще разгледам темата да видя какво имаш предвид,да не се чудя :roll: .
Всъщност ме мързи :lol: .Копни го това,което трябва да видя ;).
Изображение

Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

deepkeeper написа:Да, знам какво имаш предвид. В последните секунди наистина изплуват най-проникновените мисли :lol: Бил си под 300 казваш, имаше ли време да броиш??? :shock:
Пропуснал съм да ти отговоря :).Ами оставаха 5 минути и набързо ги преброих.Като излязоха към 280 се притесних и си викам - ай все нещо ще измисля и като свърших заключението,имаше точно минутка да го прегледам отгоре отгоре и така ... Ама 100% станаха над 300,сигурно около 320.Днес ще видим.Толкова не искам да си проверявам оценката,че чак ще кажа на една приятелка да я види. :D
По История пак тя ми видя оценката и ми поднесе много голяма радост.Дано и с английския да е така. ;)
Изображение

Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

И аз онзи ден сънувах, че оценките са излезнали и всички си ги знаят и си ги проверяват, но аз не искам. И се събудих и бях убеден, че вече са излезнали и наистина само аз не съм си я проверил. УВИ... :lol:
Disasterpiece

Ще има да чакаме пак, макя им! :lol:
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

Относно излизането на резултатите ето мнения написани днес (31.07.07):
geparez написа:Имам официална информация - резултатите ще излязат днес след 16:00 часа. Казаха, че ще е едновременно на сайта и на стената на плача. Информация от бюро кандидат студентска информация. :)
ASTERIX написа:Не знам на вас какво са ви казали но аз току що се обадих по телефона на бюро справки за КСК и ми казаха, че щели да излязат утре следобед. Вчера ми казаха че днес ще излязат :twisted:
geparez написа:мдам, за съжаление пак звънях и на мен също ми казаха, че ще излязат утре след обяд. Съжалявам, че разпалих умовете само. :(
Slooooowly slooooooooooooooowlyyy slooooowly...
pokahontas
В началото бе словото

Мнение от pokahontas »

Работите са проверени вече, това мога да ви кажа със сигурност, но вчера следобяд още не бяха разсекретени и щели да излязат чак утре или вдругиден.
Disasterpiece

Е супер, няма що :lol:
bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

тия от СУ са егаси смотаняцитеееее!!!много са злеее!!колко време проверяват един скапан тест, едно есе и една диктовка??????абсолютни кретени!да вземат да се научат да работят с компютър крайно време е!ще кажете "еми то има много кандидати" да уе много :D имали някога вече не!а изпитите по полски и там другите за които едва ли има много хора?пак още не са излезнали :evil: съцелявам че съм толкова остра но все пак това е форум и всеки може да си каже мнението пък и вече изключително много ме дразнят!
П.С моля ви се забивайте се в тъпото СУ стискам ви палци че аз да мога да се набутам в УНСС :wink:
bebetooo
В началото бе словото

Мнение от bebetooo »

тия от СУ са егаси смотаняцитеееее!!!много са злеее!!колко време проверяват един скапан тест, едно есе и една диктовка??????абсолютни кретени!да вземат да се научат да работят с компютър крайно време е!ще кажете "еми то има много кандидати" да уе много :D имали някога вече не!а изпитите по полски и там другите за които едва ли има много хора?пак още не са излезнали :evil: съцелявам че съм толкова остра но все пак това е форум и всеки може да си каже мнението пък и вече изключително много ме дразнят!
П.С моля ви се забивайте се в тъпото СУ стискам ви палци че аз да мога да се набутам в УНСС :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”