Атака...хмм Атака е най-интересното нещо което се случи в БГ политическото п-во от 90та насам.Защо хората гласуваха за тях ли?Ами защото Волен Сидеров не се поколеба да нарече нещата с истинските им имена без да се притеснява от "етническа толерантност" и да не сервилничи на една или друга партия.(приемрно ВМРО се лепнаха за Софиански и Мозер).Лично на мен ми се щеше да има предсрочни парламентарни избори да се види как Атака щеше да събере не 8%,а 16%...Дано само запази досегашния си тон,да не "омекне"
какво мислите за "Атака" - политика,малцинства (3
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Къде съм бил аз та не съм си казал мнението в тази тема,бре
Сега ще фикснем този...бъг
Атака...хмм Атака е най-интересното нещо което се случи в БГ политическото п-во от 90та насам.Защо хората гласуваха за тях ли?Ами защото Волен Сидеров не се поколеба да нарече нещата с истинските им имена без да се притеснява от "етническа толерантност" и да не сервилничи на една или друга партия.(приемрно ВМРО се лепнаха за Софиански и Мозер).Лично на мен ми се щеше да има предсрочни парламентарни избори да се види как Атака щеше да събере не 8%,а 16%...Дано само запази досегашния си тон,да не "омекне"
айде още един папагал.
а дано няма предсрочни избори все пак, помисли защо, за домашно...
а тона на атака е меко казано неадекватен, както и поведението им.
а дано няма предсрочни избори все пак, помисли защо, за домашно...
а тона на атака е меко казано неадекватен, както и поведението им.
mushroomhead написа:Къде съм бил аз та не съм си казал мнението в тази тема,бре![]()
![]()
Абсолютно съм съгласен с тебе! 'Атака' е единствената що-годе свестна и нормална партия в България.mushroomhead написа:Къде съм бил аз та не съм си казал мнението в тази тема,бре![]()
![]()
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Но Атака въобще не се вписват в идеята за "напредък"-напротив! Те дълбаят стари рани,подклаждат неприязън...груби са (уважавам иронията и сарказма на Алеко,но те са далеч от нея....).
После някой гледал ли е предаването на Сидеров- ами хубаво българщина,национализъм и т.н ама той говори с тона на едно дете,което е останало незабелязано за "героизъм",който е извършило.
Историците казват и доказват,че той си измисля историята.....
После условията,за да се влезе в Атака- те са зловещи....
А и начинът,по който се третират членовете на партията....какъв е отговорът на въпроса,защо цели 4 от 20 я напуснаха за отрицателно време??
В Атака има и нещо хубаво,много истини,ама те се опорочават в настървението на взимащите участие в нея........
После някой гледал ли е предаването на Сидеров- ами хубаво българщина,национализъм и т.н ама той говори с тона на едно дете,което е останало незабелязано за "героизъм",който е извършило.
После условията,за да се влезе в Атака- те са зловещи....
В Атака има и нещо хубаво,много истини,ама те се опорочават в настървението на взимащите участие в нея........
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Е все пак е БЪЛГАРСКА партияMalizia написа:Но Атака въобще не се вписват в идеята за "напредък"-напротив! Те дълбаят стари рани,подклаждат неприязън...груби са (уважавам иронията и сарказма на Алеко,но те са далеч от нея....).
После условията,за да се влезе в Атака- те са зловещи....А и начинът,по който се третират членовете на партията....какъв е отговорът на въпроса,защо цели 4 от 20 я напуснаха за отрицателно време??
-
Облак Огненозелен
- В началото бе словото
От първата страница пише,че циганите били с преференции-какви преференции бе,братле.Още от дасколото на циганите се гледа с лошо око.СЕГРЕГАЦИЯ.Ако се родиш в циганско семейство,в циганско гето,имаш много по малък шанс да завършиш средно от едно пишлеме българче.Защото на циганите се гледа лошо,ама много лошо.Няма какво да се лъжем- в БГ много хора са расисти,анти-негри,анти-китайци,к'вото щеш.
Като сте такива патриоти,ходете на концерти на българска народна музика,носете български носии,не си купувайте коли,апартаменти,а живейте на село и пазете чистотата и резерватите на родината,събирайте пари за националните забележителности и т.н.Ходете да трепете иманярите и пазете гробниците.Аз това разбирам да обичаш България.Скинарите-националисти и всички отворковци пишлемета,изяснете си какво е българщина и демонстрирайте идеалите български.АТАКА е с малка вина за злокобния си имидж.Много повече допринасят зловещите призиви за ДЕ-циганизация/турцизация.АЗ казвам ДЕ-ЗЛОБАЛИЗАЦИЯ.Нямате представа колко е страшно ако започнете да делите хората по цвета и етноса.
За самата АТАКА...нищо конкретно няма в плановете им,всичко е АНТИ,няма свежи,конструктивни предложения.Това е от мен.Ако има обидени-заповядайте
Като сте такива патриоти,ходете на концерти на българска народна музика,носете български носии,не си купувайте коли,апартаменти,а живейте на село и пазете чистотата и резерватите на родината,събирайте пари за националните забележителности и т.н.Ходете да трепете иманярите и пазете гробниците.Аз това разбирам да обичаш България.Скинарите-националисти и всички отворковци пишлемета,изяснете си какво е българщина и демонстрирайте идеалите български.АТАКА е с малка вина за злокобния си имидж.Много повече допринасят зловещите призиви за ДЕ-циганизация/турцизация.АЗ казвам ДЕ-ЗЛОБАЛИЗАЦИЯ.Нямате представа колко е страшно ако започнете да делите хората по цвета и етноса.
За самата АТАКА...нищо конкретно няма в плановете им,всичко е АНТИ,няма свежи,конструктивни предложения.Това е от мен.Ако има обидени-заповядайте
Последно промяна от Облак Огненозелен на 26 Авг 2005, 22:16, променено общо 1 път.
И аз съм съгласна от една страна. Какво е виновно едно циганче, че се ражда такова. Друг е въпросът вече за тяхното възпитание, за това, на какво биват научени и т.н., примерно кражбата. В смисъл ако поставим едно циганче от малко в българско семейство, което да бъде отгледано с много любов и да бъде научено на честност, морал и трудолюбие, то едва ли ще може да се сравнява с останалите като него. Обратното също е налице. Пък и нима всички българи са за пример и почит?!? Не мисля...Аз защитавам по-скоро идеята за индивидуалността, всеки е различен и се отличава от останалите по един или друг начин. А също така спомнете си бай Ганьо на Алеко, върху когото средата, в която авторът го поставяше, оказваше голямо влияние. Но нима ние не знаем колко сърцат и добродушен е този човек, макар понякога арогантен, невъзпитан и груб. Така че може би средата, в която израстват ромчетата, ги прави такива. Това разбира се не ги оправдава за доста неща, но пък и не мисля, че е повод да ги изолираме и "коляме". Та относно "Атака" така нареченият им "патриотизъм" е повечко отколкото трябва, за разлика от липсващия хуманизъм. Е дано някой ме е разбрал 
-
Облак Огненозелен
- В началото бе словото
знаеш ли защо е така порочно да се заклеймяват циганите?Щото ако циганин убие,ще обяснят вината му с това че е циганин,а не с това че е много кофти човек.Един вид ще го оправдаят морално,щото,кво е виновен човека че се е родил иганин-нали му е в кръвта да убива?Ето за това е толкова порочна цялата работа с анти-циганизацията
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Какъв хуманзъм,бе...?Писна ми от "толерантност" ,а към мен никой не е толерантен.Ако аз не си платя тока ми го спират веднага след изтичането на срока,обаче цяло Факултето и половин Фолиповци не си плащат тока с месеци и никой не ги закача.В градския транспорт може цяла тумба сигани да са нередовни,обаче ако едно момиче на 12 години българче няма билет/карта и става...мамата си джаса.И имат наглостта да говорят на всеослушание на техния си език.Като искаш да си българин ще говориш и ще се държиш като такъв!!!Писна ми от глупости 
Лелее ти май си расист ам? Аз лично не съм и се старая да уважавам хората, каквито и да са. Не съм била свидетелка нито за това с тока, нито на нередовните роми-пътници. Сигурно защото съм от малък град и не използвам градски транспорт, с изключение на софийския, когато се налага да съм в столицата. Определено не ги защитавам и оправдавам изцяло, защото отивайки в София, се оглеждам като не знам какво да няма някое циганче около мен и си стискам чантата non stop и бързам да сляза от автобуса на автогарата, за да си взема своя багаж преди някоя циганка. ( Дано не си и от тези, които разделят софиянци от хората от провинцията като мен. ) Та не мисля, че постъпките на ромите са от наи-коректните, дори напротив, но и не съм расистка и не смятам, че със сила, ярост и нетърпимост ще бъдат разрешени проблемите с тях.
Облак Огненозелен,
Не те знам какъв си и честно казано не искам да се заяждам сега и да обръщам форума на цирк, но едва ли има нещо в поста ти с което да съм съгласен и по-лошо. Ти с твоите лозунги за расова толерантност, мулти-културализъм, глобализация и какво ли още не представляваш всичко което презирам в нашето съвремие. И понеже съм сигурен че веднага ще пуснеш някой километров пост да 'защитаваш правдата и свободата' те приканвам да посетиш този форум: http://www.stormfront.org/forum/index.php Това е форум на бели националисти - не се притеснявай всичко си е законно и никой няма да те изяде. Наистина е голям и макар и да не съм съгласен с всичко което пише там, то поне в по-голяма степен хората там са прави. Има специална секция за анти-расисти и т.н. където можеш да си отстояваш твоята позиция. Надявам се че знаеш английски; аз просто нямам време за спорове...
Напълно съм съгласен с mushroomhead
А това с циганите и за тока и за транспорта е абсолютно вярно. Даже сега при наводненията правят поразии. Бяха приютили някакви цигани в едно училище - те едва ли не мазилката я съдраха, да не говорим за чинове и т.н. А за тези които си мислят че Европа би ги толерирала; спомнете си например случая с циганите в Норвегия, които ги депортираха от там и за пореден път направиха България за позор!!! И това са само най-известните случки, да не говорим за това което става всеки ден!
Не те знам какъв си и честно казано не искам да се заяждам сега и да обръщам форума на цирк, но едва ли има нещо в поста ти с което да съм съгласен и по-лошо. Ти с твоите лозунги за расова толерантност, мулти-културализъм, глобализация и какво ли още не представляваш всичко което презирам в нашето съвремие. И понеже съм сигурен че веднага ще пуснеш някой километров пост да 'защитаваш правдата и свободата' те приканвам да посетиш този форум: http://www.stormfront.org/forum/index.php Това е форум на бели националисти - не се притеснявай всичко си е законно и никой няма да те изяде. Наистина е голям и макар и да не съм съгласен с всичко което пише там, то поне в по-голяма степен хората там са прави. Има специална секция за анти-расисти и т.н. където можеш да си отстояваш твоята позиция. Надявам се че знаеш английски; аз просто нямам време за спорове...
Напълно съм съгласен с mushroomhead
А това с циганите и за тока и за транспорта е абсолютно вярно. Даже сега при наводненията правят поразии. Бяха приютили някакви цигани в едно училище - те едва ли не мазилката я съдраха, да не говорим за чинове и т.н. А за тези които си мислят че Европа би ги толерирала; спомнете си например случая с циганите в Норвегия, които ги депортираха от там и за пореден път направиха България за позор!!! И това са само най-известните случки, да не говорим за това което става всеки ден!
Кофти е меко казано да, това е шокиращо и неприемливо и за мен. Но нима мислиш, че всички "бели" българи са наистина бели, невинни и чисти??!? Нима мислиш, че само циганите ни излагат по света? Познавам българи с чисто "бели" муцунки и потекло, които са ме отвратили с поведението си и са "изложили" България с нечестните си неморални действия. Била съм студентка в Германия и съм била обект на омраза затова, че съм българка и заради такива БЕЛИ българи, който гледат как да метнат немците, въобразяваики си, че са над тях с акъла си. Със сигурност и циганите допринасят за облика на страната ни пред света, но не само. А относно това на какъв език говорят, все едно ми казваш да общувам на немски в Германия с българи. Неприемливо е да говоря с немците на български, защото съм в тяхната страна и това изисква уважението ми към тях. Така е и с ромите, не може да ти говорят на техния език, но да си общуват помежду си на цигански или какъвто и да е език си е въпрос на тяхно решение. Не искам да звуча като техен защитник,защото не съм, но не трябва да се гледа повърностно на нещата.