какво мислите за "Атака" - политика,малцинства (3

Архив на всички останали категории.
Публикувай отговор
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Къде съм бил аз та не съм си казал мнението в тази тема,бре :shock: :D Сега ще фикснем този...бъг :D
Атака...хмм Атака е най-интересното нещо което се случи в БГ политическото п-во от 90та насам.Защо хората гласуваха за тях ли?Ами защото Волен Сидеров не се поколеба да нарече нещата с истинските им имена без да се притеснява от "етническа толерантност" и да не сервилничи на една или друга партия.(приемрно ВМРО се лепнаха за Софиански и Мозер).Лично на мен ми се щеше да има предсрочни парламентарни избори да се види как Атака щеше да събере не 8%,а 16%...Дано само запази досегашния си тон,да не "омекне" :wink:
plan9usr
В началото бе словото

Мнение от plan9usr »

айде още един папагал.
а дано няма предсрочни избори все пак, помисли защо, за домашно...
а тона на атака е меко казано неадекватен, както и поведението им.
mushroomhead написа:Къде съм бил аз та не съм си казал мнението в тази тема,бре :shock: :D Сега ще фикснем този...бъг :D
Атака...хмм Атака е най-интересното нещо което се случи в БГ политическото п-во от 90та насам.Защо хората гласуваха за тях ли?Ами защото Волен Сидеров не се поколеба да нарече нещата с истинските им имена без да се притеснява от "етническа толерантност" и да не сервилничи на една или друга партия.(приемрно ВМРО се лепнаха за Софиански и Мозер).Лично на мен ми се щеше да има предсрочни парламентарни избори да се види как Атака щеше да събере не 8%,а 16%...Дано само запази досегашния си тон,да не "омекне" :wink:
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

mushroomhead написа:Къде съм бил аз та не съм си казал мнението в тази тема,бре :shock: :D Сега ще фикснем този...бъг :D
Абсолютно съм съгласен с тебе! 'Атака' е единствената що-годе свестна и нормална партия в България. :!: :!: :!:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

А на останалите мекерета в парламента им е много адекватен тона ,нали :twisted: ...Хайде моля ти се .По-добре да има една партия която да мъти водата вместо всички да лапат задружно ,а народа до го духа както обикновено(поне се надявам Атака да праив това ,пък ще видим)
И мразя домашните работи :evil:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

АТАКА ПОБЕДА
А такаааааааааа :lol:
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Но Атака въобще не се вписват в идеята за "напредък"-напротив! Те дълбаят стари рани,подклаждат неприязън...груби са (уважавам иронията и сарказма на Алеко,но те са далеч от нея....).
После някой гледал ли е предаването на Сидеров- ами хубаво българщина,национализъм и т.н ама той говори с тона на едно дете,което е останало незабелязано за "героизъм",който е извършило.
Историците казват и доказват,че той си измисля историята.....
После условията,за да се влезе в Атака- те са зловещи.... :twisted: А и начинът,по който се третират членовете на партията....какъв е отговорът на въпроса,защо цели 4 от 20 я напуснаха за отрицателно време??
В Атака има и нещо хубаво,много истини,ама те се опорочават в настървението на взимащите участие в нея........
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Malizia написа:Но Атака въобще не се вписват в идеята за "напредък"-напротив! Те дълбаят стари рани,подклаждат неприязън...груби са (уважавам иронията и сарказма на Алеко,но те са далеч от нея....).
После някой гледал ли е предаването на Сидеров- ами хубаво българщина,национализъм и т.н ама той говори с тона на едно дете,което е останало незабелязано за "героизъм",който е извършило.
Историците казват и доказват,че той си измисля историята.....
После условията,за да се влезе в Атака- те са зловещи.... :twisted: А и начинът,по който се третират членовете на партията....какъв е отговорът на въпроса,защо цели 4 от 20 я напуснаха за отрицателно време??
В Атака има и нещо хубаво,много истини,ама те се опорочават в настървението на взимащите участие в нея........
Е все пак е БЪЛГАРСКА партия :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Иначе щеше да е странно...Тя е малко изопачена,идва и в повече инерцията! (това си е мое мнение 8) )
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Облак Огненозелен
В началото бе словото

Мнение от Облак Огненозелен »

От първата страница пише,че циганите били с преференции-какви преференции бе,братле.Още от дасколото на циганите се гледа с лошо око.СЕГРЕГАЦИЯ.Ако се родиш в циганско семейство,в циганско гето,имаш много по малък шанс да завършиш средно от едно пишлеме българче.Защото на циганите се гледа лошо,ама много лошо.Няма какво да се лъжем- в БГ много хора са расисти,анти-негри,анти-китайци,к'вото щеш.
Като сте такива патриоти,ходете на концерти на българска народна музика,носете български носии,не си купувайте коли,апартаменти,а живейте на село и пазете чистотата и резерватите на родината,събирайте пари за националните забележителности и т.н.Ходете да трепете иманярите и пазете гробниците.Аз това разбирам да обичаш България.Скинарите-националисти и всички отворковци пишлемета,изяснете си какво е българщина и демонстрирайте идеалите български.АТАКА е с малка вина за злокобния си имидж.Много повече допринасят зловещите призиви за ДЕ-циганизация/турцизация.АЗ казвам ДЕ-ЗЛОБАЛИЗАЦИЯ.Нямате представа колко е страшно ако започнете да делите хората по цвета и етноса.
За самата АТАКА...нищо конкретно няма в плановете им,всичко е АНТИ,няма свежи,конструктивни предложения.Това е от мен.Ако има обидени-заповядайте
Последно промяна от Облак Огненозелен на 26 Авг 2005, 22:16, променено общо 1 път.
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

И аз съм съгласна от една страна. Какво е виновно едно циганче, че се ражда такова. Друг е въпросът вече за тяхното възпитание, за това, на какво биват научени и т.н., примерно кражбата. В смисъл ако поставим едно циганче от малко в българско семейство, което да бъде отгледано с много любов и да бъде научено на честност, морал и трудолюбие, то едва ли ще може да се сравнява с останалите като него. Обратното също е налице. Пък и нима всички българи са за пример и почит?!? Не мисля...Аз защитавам по-скоро идеята за индивидуалността, всеки е различен и се отличава от останалите по един или друг начин. А също така спомнете си бай Ганьо на Алеко, върху когото средата, в която авторът го поставяше, оказваше голямо влияние. Но нима ние не знаем колко сърцат и добродушен е този човек, макар понякога арогантен, невъзпитан и груб. Така че може би средата, в която израстват ромчетата, ги прави такива. Това разбира се не ги оправдава за доста неща, но пък и не мисля, че е повод да ги изолираме и "коляме". Та относно "Атака" така нареченият им "патриотизъм" е повечко отколкото трябва, за разлика от липсващия хуманизъм. Е дано някой ме е разбрал :wink:
Облак Огненозелен
В началото бе словото

Мнение от Облак Огненозелен »

знаеш ли защо е така порочно да се заклеймяват циганите?Щото ако циганин убие,ще обяснят вината му с това че е циганин,а не с това че е много кофти човек.Един вид ще го оправдаят морално,щото,кво е виновен човека че се е родил иганин-нали му е в кръвта да убива?Ето за това е толкова порочна цялата работа с анти-циганизацията
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Какъв хуманзъм,бе...?Писна ми от "толерантност" ,а към мен никой не е толерантен.Ако аз не си платя тока ми го спират веднага след изтичането на срока,обаче цяло Факултето и половин Фолиповци не си плащат тока с месеци и никой не ги закача.В градския транспорт може цяла тумба сигани да са нередовни,обаче ако едно момиче на 12 години българче няма билет/карта и става...мамата си джаса.И имат наглостта да говорят на всеослушание на техния си език.Като искаш да си българин ще говориш и ще се държиш като такъв!!!Писна ми от глупости :!:
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Лелее ти май си расист ам? Аз лично не съм и се старая да уважавам хората, каквито и да са. Не съм била свидетелка нито за това с тока, нито на нередовните роми-пътници. Сигурно защото съм от малък град и не използвам градски транспорт, с изключение на софийския, когато се налага да съм в столицата. Определено не ги защитавам и оправдавам изцяло, защото отивайки в София, се оглеждам като не знам какво да няма някое циганче около мен и си стискам чантата non stop и бързам да сляза от автобуса на автогарата, за да си взема своя багаж преди някоя циганка. ( Дано не си и от тези, които разделят софиянци от хората от провинцията като мен. ) Та не мисля, че постъпките на ромите са от наи-коректните, дори напротив, но и не съм расистка и не смятам, че със сила, ярост и нетърпимост ще бъдат разрешени проблемите с тях.
Аватар
Temporary
Пишете, о, братя

Мнение от Temporary »

Облак Огненозелен,
Не те знам какъв си и честно казано не искам да се заяждам сега и да обръщам форума на цирк, но едва ли има нещо в поста ти с което да съм съгласен и по-лошо. Ти с твоите лозунги за расова толерантност, мулти-културализъм, глобализация и какво ли още не представляваш всичко което презирам в нашето съвремие. И понеже съм сигурен че веднага ще пуснеш някой километров пост да 'защитаваш правдата и свободата' те приканвам да посетиш този форум: http://www.stormfront.org/forum/index.php Това е форум на бели националисти - не се притеснявай всичко си е законно и никой няма да те изяде. Наистина е голям и макар и да не съм съгласен с всичко което пише там, то поне в по-голяма степен хората там са прави. Има специална секция за анти-расисти и т.н. където можеш да си отстояваш твоята позиция. Надявам се че знаеш английски; аз просто нямам време за спорове...

Напълно съм съгласен с mushroomhead

А това с циганите и за тока и за транспорта е абсолютно вярно. Даже сега при наводненията правят поразии. Бяха приютили някакви цигани в едно училище - те едва ли не мазилката я съдраха, да не говорим за чинове и т.н. А за тези които си мислят че Европа би ги толерирала; спомнете си например случая с циганите в Норвегия, които ги депортираха от там и за пореден път направиха България за позор!!! И това са само най-известните случки, да не говорим за това което става всеки ден!
didito
В началото бе словото

Мнение от didito »

Кофти е меко казано да, това е шокиращо и неприемливо и за мен. Но нима мислиш, че всички "бели" българи са наистина бели, невинни и чисти??!? Нима мислиш, че само циганите ни излагат по света? Познавам българи с чисто "бели" муцунки и потекло, които са ме отвратили с поведението си и са "изложили" България с нечестните си неморални действия. Била съм студентка в Германия и съм била обект на омраза затова, че съм българка и заради такива БЕЛИ българи, който гледат как да метнат немците, въобразяваики си, че са над тях с акъла си. Със сигурност и циганите допринасят за облика на страната ни пред света, но не само. А относно това на какъв език говорят, все едно ми казваш да общувам на немски в Германия с българи. Неприемливо е да говоря с немците на български, защото съм в тяхната страна и това изисква уважението ми към тях. Така е и с ромите, не може да ти говорят на техния език, но да си общуват помежду си на цигански или какъвто и да е език си е въпрос на тяхно решение. Не искам да звуча като техен защитник,защото не съм, но не трябва да се гледа повърностно на нещата.
Публикувай отговор

Обратно към “Други”