ПОМОЩ!! Към всички учещи МО !!!!
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
ПОМОЩ!! Към всички учещи МО !!!!
Искам да се консултирам със студенти по МО в СУ,да споделят мнението си доволни ли са от специалността, очертава ли се добра професионална реализация след завършванеи т.н каквото се сетите, тъй като след 4-5 дни най-вероятно ще съм изправена пред избора МО в СУ или Право в УНСС.
Благодаря ви предварително!
Благодаря ви предварително!
"Audaces fortuna juvat."
"Съдбата обича смелите."
"Съдбата обича смелите."
- Creed
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
да,трябва..можеш да запишеш право като 2ра специалност след 3ти курсMacipisi написа:И все пак искам да попитам ако запиша МО каква е процедурата след това да запиша право като 2ра специалност ( освен успеха над 5.50 трябва ли да държа изпит по литература например)
House MD, 03x02: I’m as happy as a pig in poop
Айде дано да е така! Доста по-лесно е при такова положение! Поне желание имам, ще се борим със зъби и ноктиXin написа:Не е така, участваш в класиране само с желаещите да го запишат като втора, има определени бройки.
А колкото до избора УНСС и СУ / Право и МО какво бихте ме посъветвали
"Audaces fortuna juvat."
"Съдбата обича смелите."
"Съдбата обича смелите."
- snowy
- В началото бе словото
Здравейте! От няколко дни насам чувам, т.е. чета все негативни неща за МО в СУ. Хайде вие, които го учите, да си кажете мнението, ако може де. Питам защото вероятно ще бъда изправена пред дилемата Мо в СУ или МО в УНСС. Бях 100 процента за СУ, ама нещо започвам да се колебая...
Everything alters in the twinkling of an eye...