Сега сериозно. Някой знае ли кога трябва да ходим да си вземем студентските книжки, щото аз нещо не разбрах?
ПРАВО?
Модератор: Boromir
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
Хей,бейби.Тва на снимката ти ли си:)Я го зарежи тоя Хобъл де Х.й а ела при батко,щото с мен е сладкооо:)DID_miss написа:Абе то и аз често се връзвам на глупости,ама то имало и по-големи вързанки от мене.Успокой топката,разбира се,че не е приятно ,но постът съсем не беше с такъв замисъл.
- Hobbledehoy
- В началото бе словото
За колежката от Добрич-did_miss
Относно твоето изказване,че изучаващите биологически науки са "изпапкали" учебниците по биология,а ти не си ли "изяла" учебника по история ?Ще ти кажа нещо-от птичия грип и СПИН-а няма да те спаси павото,а биолозите(биотехнолози,молекулярни биолози,биолози и т.н),които ти безотговорно и неоснователно обиждаш.А и още нещо ако не беше заета да "изяждаш" учебника по история щеше да знаеш,че в ДНК няма "някакви си киселини",а самото ДНК е киселина-дезоксирибонуклеинова киселина(справка-учебника по Биология за 9 клас).Къде си спала.Нищо лично към правото.Смятам,че към всяка специалност и професия човек трябва да се отнася с нужното уважение,което ти очевидно не го правиш.И запомни,че природните науки ще СПАСЯТ СВЕТА.
Re: За колежката от Добрич-did_miss
Ами то са открити лекове за много от болестите,ама друг е въпроса дали ще бъде разрешено прилагането им.А това го решават юристите,защото те движат световната политика:)Europa написа:Относно твоето изказване,че изучаващите биологически науки са "изпапкали" учебниците по биология,а ти не си ли "изяла" учебника по история ?Ще ти кажа нещо-от птичия грип и СПИН-а няма да те спаси павото,а биолозите(биотехнолози,молекулярни биолози,биолози и т.н),които ти безотговорно и неоснователно обиждаш.А и още нещо ако не беше заета да "изяждаш" учебника по история щеше да знаеш,че в ДНК няма "някакви си киселини",а самото ДНК е киселина-дезоксирибонуклеинова киселина(справка-учебника по Биология за 9 клас).Къде си спала.Нищо лично към правото.Смятам,че към всяка специалност и професия човек трябва да се отнася с нужното уважение,което ти очевидно не го правиш.И запомни,че природните науки ще СПАСЯТ СВЕТА.
Ако беше чел/а внимателно поста ми,щеше да разбереш,че именно това искам да кажа-за всеки влак си има пътници.Не съм обиждала абсолютно никой,още по-малко биологията като наука.Пък това,че не знам някаква си част от учебника по биология-коментарът ми е в друг форум и в друга тема.Твоят също трябваше да е там струва ми се.
А това за изпапкването на учебници-съжалявам ако ти това правиш цял живот,аз не съм "изяла" нито един.Въпрос на знания и умения е да те приемат.А те не се натрупват зубрейки!!!
И пак да потвърдя,че не съм обиждала никакви специалности или професии,ти се самообиждаш в момента,избивайки комплексите на типичния "отличник"Как може някой да не знае какво е ДНК и да го приемат Право???Сигурно сън не спиш,задавайки си подобни въпроси.Ами може,особено когато не се обременяваш с излишна информация.
А това за изпапкването на учебници-съжалявам ако ти това правиш цял живот,аз не съм "изяла" нито един.Въпрос на знания и умения е да те приемат.А те не се натрупват зубрейки!!!
И пак да потвърдя,че не съм обиждала никакви специалности или професии,ти се самообиждаш в момента,избивайки комплексите на типичния "отличник"Как може някой да не знае какво е ДНК и да го приемат Право???Сигурно сън не спиш,задавайки си подобни въпроси.Ами може,особено когато не се обременяваш с излишна информация.
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка: