Академия на МВР

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
stelian_hristov
В началото бе словото

За хората

Мнение от stelian_hristov »

"останаха да се борят 155 човека за 100 места"- пак те питам aerodinamic не са ли 128 човека за Полиция и Сигурност? Ти как ги преброи 155? Аз преброих 128 мъже, че успешно са положили изпита по български език и литература, т.е. толкова имат шанс да влязат в класирането.
aerodinamic
В началото бе словото

Мнение от aerodinamic »

Ami te moite smetki sa edni slojni, no vse pak shte ti kaja kak sum go izchislil:
1. Dvoikite pri mujete bqha 129 (taka gi broih, no realno kato se zamislq mai ne vkliuchih 'otkazali se' i 'ne se qvil').
2. Obshto kandidatite bqha 383 (jenite - 99)
3. 284 - 129 = 155

Tova beshe ot men, i az izbushih veche ot chakane. V saita pisheshe che do kraq na rabotniq 25 iuli shte ima rezultati, no uvi. Utre vecher PAK.
Sujalqvam pak za latinicata, no sum v edin klub kudeto nqma mnogo ekstri, kato novi Java versii i t.n.
Chao ot men za sega.
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
aerodinamic
В началото бе словото

Мнение от aerodinamic »

...
*Raya_Alexandra: Мнението на латиница беше изтрито.
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Взимам си думите обратно. :roll:
Последно промяна от alys на 26 Юли 2007, 13:24, променено общо 1 път.
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Човека каза, че няма Java, затова не може да ги ползва. Освен това, същите тия функции на кредора и абв ги има тука в форума. Ама абсолютно никой ли не гледа зеленото бутонче под полето за въвеждане на текст?
medicate, medicate
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Хайде момчета - ще се видим на 1 октомври по всяка вероятност. Разбихме я тая Академия. На успелите - честито!
stelian_hristov
В началото бе словото

Каква е ситуацията

Мнение от stelian_hristov »

Доколкото ми е ясно картината е следната: Хората, които бяха взели успешно изпита по литература, по-точно момчетата, са 128, от тях 12 имат слаб по история, един не се е явил, а един е анулиран. Значи остават 114 момчета да се борят за 100 места във Сигурност и Полиция, което значи че почти всички влизат.

П.С. Неуспешно положили изпит са тези които на минимум единият от изпитите не са се явили, анулирани са, отказали са се или имат слаб, нали не греша?Ако греша, поправете ме.
aerodinamic
В началото бе словото

Мнение от aerodinamic »

Така е аз ги смятах по-малко, но предвид куция метод, който използвах ще ти се доверя ;) Между другото с тези оценки, които си изкарал влизаш, защото има мн хора с по 2 тройки.
Иначе изпитите или поне критериите в Академията бяха далеч от тези в Софийския. Кой ще ме подкрепи тук?
Живи и здрави ще се видиме. На печелившите честито, на останалите успех следващия път ;)
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Ena`` написа:В Академията простосмъртните рядко влизат. Трябва да имаш сериозни мама и тати, за да успееш..
/моля, не ме нападайте - лично мнение /
Е не е баш така. Един познат се учи прилично и влезна.
Тоест още не е влезнал, но има доста добри резултати и си е вътре.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

aerodinamic написа: Иначе изпитите или поне критериите в Академията бяха далеч от тези в Софийския. Кой ще ме подкрепи тук?
Живи и здрави ще се видиме. На печелившите честито, на останалите успех следващия път ;)
Критериите са си същите като в СУ, тъй като оценителите са от там /защо мислиш са тези много двойки по литература - на оценителите не им пука кого оценяват - аршина е един и същ за всички/.
Пък и като си съпоставя оценките не виждам разлика в критериите за оценяване. Даже си мисля, че са ме резнали в Академията с оценката по история - очаквах около и над 5.75, а единия проверител ме е оценил на 5.50, та затова съм на 5.63. Здраве да е. Достатъчно е и това. Отказвам се от правото заради тази Академия и дано да не правя фатална грешка /както казва баща ми/.
Последно промяна от AlexHI на 31 Юли 2007, 10:06, променено общо 1 път.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

AlexHI написа:
aerodinamic написа: Иначе изпитите или поне критериите в Академията бяха далеч от тези в Софийския. Кой ще ме подкрепи тук?
Критериите са си същите като в СУ, тъй като оценителите са от там /защо мислиш са тези много двойки по литератулра - на оценителите не им пука кого оценяват - аршина е един и същ за всички/.
Пък и като си съпоставя оценките не виждам разлика в критериите за оценяване. Даже си мисля, че са ме резнали в Академията с оценката по история - очаквах около и над 5.75, а единия проверител ме е оценил на 5.50, та затова съм на 5.63. Здраве да е. Достатъчно е и това. Отказвам се от правото заради тази Академия и дано да не правя фатална грешка /както казва баща ми/.
браво
така ви искам
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

AlexHI написа: Отказвам се от правото заради тази Академия и дано да не правя фатална грешка /както казва баща ми/.
Не мисля,че правиш грешка :wink: Успех
Изображение
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

ra4e^f написа:
AlexHI написа: Отказвам се от правото заради тази Академия и дано да не правя фатална грешка /както казва баща ми/.
Не мисля,че правиш грешка :wink: Успех
айде честито и да почерпиш
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

AlexHI написа:Отказвам се от правото заради тази Академия и дано да не правя фатална грешка /както казва баща ми/.
По-добре сгреши сега, 1 година винаги може да компенсираш, но не и да те мъчи въпросът "Ами ако бях станал полицай?" след време :)
medicate, medicate
Аватар
AlexHI
От дъжд на вятър

Мнение от AlexHI »

Благодаря на всички!
Пожелавам да ви приемат, това което искате.
Да постъпя в Академията е желанието ми откакто се помня и успях да осъществя мечтата си, за което черпя всички с каквото си пожелаят /виртуално за съжаление/.
Ама баща ми му вика -"простото училище", защото след като го завърша съм ограничен в избора си на професия. Но, доколкото знам дават възможност на курсантите да учат задочно право и ако е вярно, няма да е голяма загуба, че в момента се отказвам от него.
Е, малко повечко ще се натоваря, ама както казват: "няма да имам време за глупости". Шегувам се разбира се. За глупости винаги има време. :P
Още веднъж благодаря и успех на всички в класирането!

PS - За тези, които тепърва ще кандидастват там - на никого не трябват връзки, само прилични знания.
Нещото, което и до сега ме мъчи е, че много от кандидатите - момчета и момичета кандидастваха за трета поредна година и ги скъсаха на изпита по литература, а предните години са оценени с четворки /по техните думи/. Та може би от там тръгва мълвата за дебелите връзки.
В интерес на истината и аз така мислех преди да започнат изпитите /някой ми го беше набил в главицата/.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”