17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
- Haralampii
- В началото бе словото
3.25 ... до тук бях аз. Имам чувството, че съм в някакъв лош сън... Сигурно не съм наред нещо. Очаквания и действителност се разминават прекалено много. Тая тема съм я писал, правил съм си конспекти и я знам от увода до заключението... Смешно, нали
Учих от темите на Каймакамова... Абе от оплаквания няма смисъл. Успех на всички бъдещи прависти в СУ... Аз с моите 4.50 по БЕЛ и 3.38 на предварителния по история (където бях писал пълни глупости)... нямам шансове за Право...
CSKA FOREVER !
eeee tozi sofiiski uniwersitet 6te vi izqde glavite imam 5 na izpita no tova vse pak ne e kembridg ne e li pravo bqgaite drugoto ne struva. kakvo ste se razvalnuvali jiva korupciq e tozi uniwersitet spored men a vie ve4e golqmo blaskane i pritesnenie ama dali 6te vlezna ili ne . I ako ne bilo v Sofiiskiq ne se priznava posle nqma da vi pitat kade ste zavar6ili a kolko ste sposobni ama blaskaite se tam da vi izqdat s parcalite ot u4ene nqma lo6o.
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Ееее ти пък .. бягай в НБУ там стани способен после с дипломата от там.. и задника няа можеш обършеш,щото ше е твърда и ше ти "реже" на задника
(ташак да стаа.. нищо лично
)
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Тея оценки са нереални. Много харесвам византийската история и има една книга на Острогорски, та си спомних някои неща от нея и съм писал в темата за Крум... с неговия научен стил би трябвало да имам пълна 6-ца...Е 5.38 не е зле, но все пак буквално съм го като исторически труд... Пък тая ЛИТЕРАтура...заради нея няма да влезя 1,2 много добри специалности пффф и шантава история, а съм написал темата както си е подготвена в разработки
) Имам чувството, че някой път не ти четат работата докрай.. :П Не мислите ли?
- Haralampii
- В началото бе словото
- Haralampii
- В началото бе словото
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Мисля,че са ти много големи претенциите чак за пълно 6...makeeverything написа:Тея оценки са нереални. Много харесвам византийската история и има една книга на Острогорски, та си спомних някои неща от нея и съм писал в темата за Крум... с неговия научен стил би трябвало да имам пълна 6-ца...Е 5.38 не е зле, но все пак буквално съм го като исторически труд... Пък тая ЛИТЕРАтура...заради нея няма да влезя 1,2 много добри специалности пффф и шантава история, а съм написал темата както си е подготвена в разработки) Имам чувството, че някой път не ти четат работата докрай.. :П Не мислите ли?
Особено за такава по-лесна тема,доста са завишили критериите.Тя и моята тема да кажем е събирана от различни книги и исторически трудове,но не може да си сигурен,че това е гаранция за успех ...
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

-
Disasterpiece
- Alkiviad
- От дъжд на вятър
Човекът е писал тази история на много високо нивоheygod написа:Мисля,че са ти много големи претенциите чак за пълно 6...makeeverything написа:Тея оценки са нереални. Много харесвам византийската история и има една книга на Острогорски, та си спомних някои неща от нея и съм писал в темата за Крум... с неговия научен стил би трябвало да имам пълна 6-ца...Е 5.38 не е зле, но все пак буквално съм го като исторически труд... Пък тая ЛИТЕРАтура...заради нея няма да влезя 1,2 много добри специалности пффф и шантава история, а съм написал темата както си е подготвена в разработки) Имам чувството, че някой път не ти четат работата докрай.. :П Не мислите ли?
Особено за такава по-лесна тема,доста са завишили критериите.Тя и моята тема да кажем е събирана от различни книги и исторически трудове,но не може да си сигурен,че това е гаранция за успех ...
Пожелавам ти успех и да влезеш желаните специалности.
- Ghostbuster
- В началото бе словото
- HeyGod
- Легендарен флуудър
makeeverything
Да,но ти не си този човек
.Вземи това предвид.И аз мога да цитирам някой си професор и всъщност всички да го уважават и да го боготворят,но това не означава,че ще получа пълна шестица.Нито пък е гаранция,дори да си някакъв велик професор,че ще ти пишат пълно шест.Винаги се намират кусури,субективност и т.н.Но наистина претенция за пълно 6 в СУ е невъзможно,освен ако не си писал/а нещо,което не е чувано до сега и е революционно в областта на дадената тема.Докато хора като Острогорски(например) са ги чували и чели и т.н.
Успех и на теб;).5,38 е една доста добра оценка.
Да,но ти не си този човек
Успех и на теб;).5,38 е една доста добра оценка.
Pick your moment and make the right play...