17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
Haralampii
В началото бе словото

Мнение от Haralampii »

3.25 ... до тук бях аз. Имам чувството, че съм в някакъв лош сън... Сигурно не съм наред нещо. Очаквания и действителност се разминават прекалено много. Тая тема съм я писал, правил съм си конспекти и я знам от увода до заключението... Смешно, нали :? Учих от темите на Каймакамова... Абе от оплаквания няма смисъл. Успех на всички бъдещи прависти в СУ... Аз с моите 4.50 по БЕЛ и 3.38 на предварителния по история (където бях писал пълни глупости)... нямам шансове за Право...
CSKA FOREVER !
plamikz
В началото бе словото

Мнение от plamikz »

eeee tozi sofiiski uniwersitet 6te vi izqde glavite imam 5 na izpita no tova vse pak ne e kembridg ne e li pravo bqgaite drugoto ne struva. kakvo ste se razvalnuvali jiva korupciq e tozi uniwersitet spored men a vie ve4e golqmo blaskane i pritesnenie ama dali 6te vlezna ili ne . I ako ne bilo v Sofiiskiq ne se priznava posle nqma da vi pitat kade ste zavar6ili a kolko ste sposobni ama blaskaite se tam da vi izqdat s parcalite ot u4ene nqma lo6o.
Аватар
RauChEr
От дъжд на вятър

Мнение от RauChEr »

Ееее ти пък .. бягай в НБУ там стани способен после с дипломата от там.. и задника няа можеш обършеш,щото ше е твърда и ше ти "реже" на задника ;) (ташак да стаа.. нищо лично ;) )
60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.

------------------------------------
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

Тея оценки са нереални. Много харесвам византийската история и има една книга на Острогорски, та си спомних някои неща от нея и съм писал в темата за Крум... с неговия научен стил би трябвало да имам пълна 6-ца...Е 5.38 не е зле, но все пак буквално съм го като исторически труд... Пък тая ЛИТЕРАтура...заради нея няма да влезя 1,2 много добри специалности пффф и шантава история, а съм написал темата както си е подготвена в разработки ;)) Имам чувството, че някой път не ти четат работата докрай.. :П Не мислите ли?
Аватар
Haralampii
В началото бе словото

Мнение от Haralampii »

е аз не исках много :? само 4.50, за да мога да вляза... (а тайничко в мене си мислех, как оценката ще бъде мнооого над 4.50) хахаха Полудявам вече :roll:
CSKA FOREVER !
Аватар
Aqua ~
В началото бе словото

Мнение от Aqua ~ »

Харалампиии няма кво да се отчайваш ... имаш шансове за задочното ... и то не са никак малки , имайки предвид баловете от предходните години
Аватар
Haralampii
В началото бе словото

Мнение от Haralampii »

Aqua ~ написа:Харалампиии няма кво да се отчайваш ... имаш шансове за задочното ... и то не са никак малки , имайки предвид баловете от предходните години
Не съм писал задочно... Журналистиката или Право в УНСС... Това са вариантите за мене... Ще видим.
CSKA FOREVER !
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

makeeverything написа:Тея оценки са нереални. Много харесвам византийската история и има една книга на Острогорски, та си спомних някои неща от нея и съм писал в темата за Крум... с неговия научен стил би трябвало да имам пълна 6-ца...Е 5.38 не е зле, но все пак буквално съм го като исторически труд... Пък тая ЛИТЕРАтура...заради нея няма да влезя 1,2 много добри специалности пффф и шантава история, а съм написал темата както си е подготвена в разработки ;)) Имам чувството, че някой път не ти четат работата докрай.. :П Не мислите ли?
Мисля,че са ти много големи претенциите чак за пълно 6...
Особено за такава по-лесна тема,доста са завишили критериите.Тя и моята тема да кажем е събирана от различни книги и исторически трудове,но не може да си сигурен,че това е гаранция за успех ...
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Бавария написа: а тук право (з)
и верно е неква дилема
Ти как се надяваш, че ще хванеш право? :lol:
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

heygod написа:
makeeverything написа:Тея оценки са нереални. Много харесвам византийската история и има една книга на Острогорски, та си спомних някои неща от нея и съм писал в темата за Крум... с неговия научен стил би трябвало да имам пълна 6-ца...Е 5.38 не е зле, но все пак буквално съм го като исторически труд... Пък тая ЛИТЕРАтура...заради нея няма да влезя 1,2 много добри специалности пффф и шантава история, а съм написал темата както си е подготвена в разработки ;)) Имам чувството, че някой път не ти четат работата докрай.. :П Не мислите ли?
Мисля,че са ти много големи претенциите чак за пълно 6...
Особено за такава по-лесна тема,доста са завишили критериите.Тя и моята тема да кажем е събирана от различни книги и исторически трудове,но не може да си сигурен,че това е гаранция за успех ...
Човекът е писал тази история на много високо ниво ;) Каква 6-ца, тя трябва да е 10 оценката. Дори в някои учебници цитират големият византинист Острогорски казва еди какво си.. ;) Няма значение, и толкова стига. Литературата ще ме принизи доста, но...такова е положението ;)
Пожелавам ти успех и да влезеш желаните специалности.
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

Haralampii да ми даде оценката си по литература, а аз ще му дам моята по история и двамата влизаме право.. аххах :) Става а :П дОбра сделка)
Аватар
Ghostbuster
В началото бе словото

Мнение от Ghostbuster »

Имам 5.50 - надявах се да имам поне толкова.Лошото е, че може да не ми стигне за политология.Голям shit.....
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

Хей...аз имам 5.38 как няма да ти стигне ? Аз в такъв случай нямам никакъв шанс. С 5.5 би трябвало да се влезе политология ;)
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Disasterpiece написа:
Бавария написа: а тук право (з)
и верно е неква дилема
Ти как се надяваш, че ще хванеш право? :lol:
(з) = задочно
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

makeeverything
Да,но ти не си този човек ;).Вземи това предвид.И аз мога да цитирам някой си професор и всъщност всички да го уважават и да го боготворят,но това не означава,че ще получа пълна шестица.Нито пък е гаранция,дори да си някакъв велик професор,че ще ти пишат пълно шест.Винаги се намират кусури,субективност и т.н.Но наистина претенция за пълно 6 в СУ е невъзможно,освен ако не си писал/а нещо,което не е чувано до сега и е революционно в областта на дадената тема.Докато хора като Острогорски(например) са ги чували и чели и т.н.
Успех и на теб;).5,38 е една доста добра оценка.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”