English
Модератор: Boromir
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Хора,ще споделя сънят си с вас.
Онзи ден сънувах,че си проверявам оценката по английски и един приятел,който принципно не знае много,имаше "пълно шест"(така пишеше с думи в персонално инфо),а аз като отворих на оценка пишеше - "единица" и под нея имаше дори рецензия "HeyGod,тази година няма да си студент в СУ :DDDDDDD" и под това още нещо "Да,да,ние знаем,че ще видим.
".Ей направо скочих от леглото и си викам - леле,това не е било истинско,слава Богу.Много се стреснах,казвам ви,все едно беше наистина този сън.Получих единица,..... му.Вие тука се вайкате за някакви двойки. 
Онзи ден сънувах,че си проверявам оценката по английски и един приятел,който принципно не знае много,имаше "пълно шест"(така пишеше с думи в персонално инфо),а аз като отворих на оценка пишеше - "единица" и под нея имаше дори рецензия "HeyGod,тази година няма да си студент в СУ :DDDDDDD" и под това още нещо "Да,да,ние знаем,че ще видим.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
heygod написа:Хора,ще споделя сънят си с вас.![]()
Онзи ден сънувах,че си проверявам оценката по английски и един приятел,който принципно не знае много,имаше "пълно шест"(така пишеше с думи в персонално инфо),а аз като отворих на оценка пишеше - "единица" и под нея имаше дори рецензия "HeyGod,тази година няма да си студент в СУ :DDDDDDD" и под това още нещо "Да,да,ние знаем,че ще видим.".Ей направо скочих от леглото и си викам - леле,това не е било истинско,слава Богу.Много се стреснах,казвам ви,все едно беше наистина този сън.Получих единица,..... му.Вие тука се вайкате за някакви двойки.
Ще стане обратното на съня.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- HeyGod
- Легендарен флуудър
И една приятелка така ми каза.Седя тука и си мисля,че вече всъщност не искам да си гледам оценката.Ако е такава,която няма да ми стигне ще съм супер разочарован.Ама аз съм оптимист и то голям.Е няма да е 6,но дай Боже минимално 4.Catherine написа:Ще стане обратното на съня.heygod написа:Хора,ще споделя сънят си с вас.![]()
...Обикновено така става.
И както имаше един лаф - "Дал Бог 2 "
But Hey Hey Hey God
I know how busy you must be, but Hey God....
Do you ever think about me

- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Ами всъщност не знам за какво говориш.deepkeeper написа:Ааааа. Да не видиш нещо, сънища разказваш. Само Аз имам право да разказвам интересните си сънища по форумите![]()
![]()
Сега ще разгледам темата да видя какво имаш предвид,да не се чудя
Всъщност ме мързи

- HeyGod
- Легендарен флуудър
Пропуснал съм да ти отговоряdeepkeeper написа:Да, знам какво имаш предвид. В последните секунди наистина изплуват най-проникновените мислиБил си под 300 казваш, имаше ли време да броиш???
По История пак тя ми видя оценката и ми поднесе много голяма радост.Дано и с английския да е така.

Относно излизането на резултатите ето мнения написани днес (31.07.07):
geparez написа:Имам официална информация - резултатите ще излязат днес след 16:00 часа. Казаха, че ще е едновременно на сайта и на стената на плача. Информация от бюро кандидат студентска информация.
ASTERIX написа:Не знам на вас какво са ви казали но аз току що се обадих по телефона на бюро справки за КСК и ми казаха, че щели да излязат утре следобед. Вчера ми казаха че днес ще излязат
Slooooowly slooooooooooooooowlyyy slooooowly...geparez написа:мдам, за съжаление пак звънях и на мен също ми казаха, че ще излязат утре след обяд. Съжалявам, че разпалих умовете само.
-
pokahontas
- В началото бе словото
тия от СУ са егаси смотаняцитеееее!!!много са злеее!!колко време проверяват един скапан тест, едно есе и една диктовка??????абсолютни кретени!да вземат да се научат да работят с компютър крайно време е!ще кажете "еми то има много кандидати" да уе много
имали някога вече не!а изпитите по полски и там другите за които едва ли има много хора?пак още не са излезнали
съцелявам че съм толкова остра но все пак това е форум и всеки може да си каже мнението пък и вече изключително много ме дразнят!
П.С моля ви се забивайте се в тъпото СУ стискам ви палци че аз да мога да се набутам в УНСС
П.С моля ви се забивайте се в тъпото СУ стискам ви палци че аз да мога да се набутам в УНСС
тия от СУ са егаси смотаняцитеееее!!!много са злеее!!колко време проверяват един скапан тест, едно есе и една диктовка??????абсолютни кретени!да вземат да се научат да работят с компютър крайно време е!ще кажете "еми то има много кандидати" да уе много
имали някога вече не!а изпитите по полски и там другите за които едва ли има много хора?пак още не са излезнали
съцелявам че съм толкова остра но все пак това е форум и всеки може да си каже мнението пък и вече изключително много ме дразнят!