Само така,стига псевдофилософи като Куелю и Браун!(да си призная също съм ги челаFataMorgana написа:Абе стига с тоя Браун!Четете Умберто Еко-на него поне идеите му идват от собствените знания
Кажи ми какво четеш и ще ти кажа какъв си
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
тук съм съгласна - според мен една книга трябва да ти носи много.....не говоря само за знания......но и в емоционален план......не харесвам шльокавици, трябва действието да е завладяващо.....а за въпросния Браун - аз го четох преди големия бум....вярно е , че всичко се комерсиализира, но какво да се прави, а и смятам че от време на време е добре да се поглеждат и такива книжки - просто за информация дори........те бързо се изчитат и нищо не ти пречи да се захванеш с някоя по-сериозна книжка след това и защо не и докато ощ я четешHimera написа: Аз например мразя розовите романчета, книгите, които са писани на ниско езиково ниво,които са блудкави и говорят за много слабият стил на автора...
GBS: 'Two tickets reserved for you, first night Pygmalion. Bring a friend. If you have one.'
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
WSC: 'Cannot make first night. Will come to second. If you have one.' WSC - Чърчил
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Може би е така,защото смяташ,че е по-хубаво самд а опознаеш света,а не чрез книгите. Та, какво са книгите - купчина хартия,става идеално за огрев, особено ако идва края на светаЦиндил-Пиндил написа:Не чета![]()
К'во ще кажете сега, м?
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
-
MZ4
- Живее, за да пише
- Обратна връзка:
Дори и с лека ирония изказването ми харесва,понякога от четене на много книги,опознаване намагията скрита м/у две корици,изследване на хора и светове които имат плътност само в съзнанието ти,можеш да забравиш за своя си живот,преживявайки копнежите и неволите на измислени герой,а те могат да бъдат много живи и истински за тебHimera написа:Може би е така,защото смяташ,че е по-хубаво самд а опознаеш света,а не чрез книгите. Та, какво са книгите - купчина хартия,става идеално за огрев, особено ако идва края на светаЦиндил-Пиндил написа:Не чета![]()
К'во ще кажете сега, м?
! Пък сигурно от този компютър и нямаш много време да четеш...
"Aко не умееш да говориш, научи се да мълчиш."
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
mushroomhead