Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
uktc написа:Ами наизуст... Значи без да се аргументираш с факти
П.П. Нали знаеш, че аз съм от правешкия ТУЕС?
Ами значи когато човек има мнение обосновано на това как си обяснява дадено явление означава, че говори наизуст?Не мисля.Всеки може да разсъждава над някаква тема и да си вади изводи и да има собствено мнение.
П.П.За момент бях забравил че си от нащо племе :D:D
uktc , и аз не съм ходил на уроци .. но сигурно иначе са полезни
относно това за 90% работа и 10% талант би ли била по ефективна формулата 30% талант 50% работа 20% еи тей ?
Всяка от страните на триъгълника ABC е разделена с n точки на n+1 равни части.Да се намери броят на триъгълниците с върхове в делящите точки,всеки от които няма нито една страна,успоредна или лежаща на някоя от страните на триъгълника ABC.
Силно се надявам да излязат днес .. след като има резултати дали ще им е трудно да направят класиранията (вярвам, че процеса е автоматизиран) или ще държат до 6ти чак
Не могат да ги пуснат веднага. Трябва да има поне 1-2 дни в които ако някой не е доволен от оценката да отиде и да си види работата пък има някакъв шанс ако има грешка да я оправят.
А за оценките има ли официална дата? Някой ми каза че е на 1.08 (днес) ама не знам дали е вярно.
SlayerX, не е това отговора . ако n=2k то няма средна точка за AB za AC i za CA ,но ако n=2k+1 то има средни отсечки => че съществува триъгълник на който и трите му страни за успоредни съответно на AB BC i AC .това e hint
иначе отговорите са :
ако n=2k -> n^3-3n^2+3n
ако n=2k+1 -> n^3-3n^2+3n-1