Едит: Разбрах обяснението ви за оценките, прави сте. като не ме бива в математиката, защо ли давам акъл.
Кой е писал по ВТОРАТА тема на изпита по БЕЛ ?
Модератор: Boromir
- Шепот
- Стенограф
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Едит: Разбрах обяснението ви за оценките, прави сте. като не ме бива в математиката, защо ли давам акъл.
- Haralampii
- В началото бе словото
Този тип сравнителен анализ наистина изисква много задълбочени познания. Определено за да се напише такава тема за 5 или повече, е необходима солидна подготовка. Тези, които се пробваха го разбраха... Аз имам 4.50 и в първия момент бях разочарован, но по-късно стигнах до заключението, че това всъщност си е доста добра оценка... Не знам защо, но имам чувството, че двойките и тройките на тази тема са масово явление... (говорил съм с много хора, които са наистина много разочаровани...) ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА УСПЕЛИ ДА СЕ ПРЕБОРЯТ СЪС ЗАДАЧАТА ! Това наистина означва много...
CSKA FOREVER !
- biskfitkata
- В началото бе словото
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Много обичам да чета и ще погледна и него, щом го асоцираш с Далчев - мерсиsummer написа:Обожавам Далчев. Един от малкото български поети, които наистина харесвам. Ако ти харесва, препоръчвам ти да прочетеш и нещо на Жак Превер
А по темата - аз така си и мислех, че ще се падне Далчев за сравнение
Love, life, meaning ...
OVER
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
А пък аз си мислех, че ще направя така, тъй като миналата година нали се е падна и много няма да го учат,а като е на сравнения - значи задължително пишеш темата и там ... режатAqua ~ написа:И аз имах някво такова предчувствие ... просто ми се струваше доста логично , шото все той ми се падаще на сравнения
Love, life, meaning ...
OVER
- Haralampii
- В началото бе словото