е баш сваляне?Desodeset написа:Бавария,май още от сега сваляш бъдещите колежкиИзчакай първо да те приемат и тогава го ....хм.
просто мили думи
се пак има вероятност с това девойче да се виждаме 5 години
Модератор: Boromir
е баш сваляне?Desodeset написа:Бавария,май още от сега сваляш бъдещите колежкиИзчакай първо да те приемат и тогава го ....хм.
Така е,ама вече мога да го почеша спокойно.AzoN написа:и преди.. и след изпитите... явлението е повсеместноДени написа:Всички се чалват след изпитите![]()
ами ще видимDesodeset написа:С една дума подготвяш почвата.Бавария написа:е баш сваляне?Desodeset написа:Бавария,май още от сега сваляш бъдещите колежкиИзчакай първо да те приемат и тогава го ....хм.
просто мили думи
се пак има вероятност с това девойче да се виждаме 5 години
Мисля,че си просто един от онези случаи,в които кандидатстудента е прецакан незаслужено от проверяващият.Лош късмет сигурно,съжалявам.chehulche написа:A az dumi nqmam.... imam edna sburkana godina(808) i 1 sburkan mesec...Vsi4ko drugo mi e nared-taq tema q znam s to4kite i zapetaite.Vinagi sum imala nad 5 na probnite izpiti na neq i sega raz4itah pak na tolkova...E,v 6ok sum-3,88... A nqmam drugi gre6ki 100000% sigurna...