Защо да не ти вярвам? Видях за какво става дума. Теб здраво са те орязали. Таа кво ще правиш на 7ми?AzoN написа:Аз пък (знам, нче няма да повярваш) но имам една грешка (император Лъв съм го писал IV,а не V) и имам 3.88summer написа:5.00 Очаквах малко повече, защото имам точно 2 грешки и съм била мн изчерпателна, но да не издребнявамеБавария написа:ти как се представиsummer написа:Още не знам дали ще го видя пак СУ отвътре, но данобал-27.13
17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
- summer
- Да живей словото
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
аве аз така се настроих на това .13Desodeset написа:Бавария 4,75 пак не е зле,жалко,че не познах за 5,13.Ако балът падне може и да влезеш редовно от 3-то класиране.
ама здраве да е
за редовно съм вътре
освен ако годината не е феноменална
и не дигнат бала с 7 единици
иначе стискам палци да се повторят годините с слаб бал
та кога ще е разбере дали тази година е по-силна от миналите
или по слаба
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- summer
- Да живей словото
На предварителен имам 3.50. Буквално си измислях, ама нямаш идея за какво става въпрос. Само, че писах доста анализ. И все пак тогава май късмета ми е проработил не на 100, ами на 1000 %. И при теб така ама наобратно. Тъпо е такаAzoN написа:Всъщност никога не мога да съм сигурен какво точно съм изпуснал, сбъркал и т.н., както и всеки друг.. само едно знам със сигурност - представих се по-добре от миналия път.. дали тогава съм имал късмет или сега съм нямал не знам. Ама ако от единия му късмет зависи толкова много...
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
-
Desodeset
- Постоянно присъствие
Аз допуснах две малки грешки,но мисля,че стилът ми е много добър.Учителката ми каза,че имам перфектен стил за тема по история.А и някой от професорите каза,че ще се гледа най-вече стилът и историческото мислене.Не смятам,че някакви дребни грешчици се оказват фатални.Нещата са далеч по-задълбочени. 
Чаша,ний пак сме сами!
-
Дени
- Постоянно присъствие
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Отиди и си виж работата - не че аз като си я видях и ги питах защо имам за 2 грешки 5.13 имаха отговор, ама да видиш поне за какво са те рязали. Мен лично ми е мн лювопитно за такива нещаAzoN написа:Всъщност никога не мога да съм сигурен какво точно съм изпуснал, сбъркал и т.н., както и всеки друг.. само едно знам със сигурност - представих се по-добре от миналия път.. дали тогава съм имал късмет или сега съм нямал не знам. Ама ако от единия му късмет зависи толкова много...
Love, life, meaning ...
OVER
-
AzoN
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Така ще направя вероятно, макар и да знам, че ще чакам на големи опашки и накрая никой нищо няма да ми обясни..любопитно ми е и на мен все пак какво са ми поправили и колко и какво пише в рецензията, съставена вероятно от 1 изречение.Дени написа:Отиди и си виж работата - не че аз като си я видях и ги питах защо имам за 2 грешки 5.13 имаха отговор, ама да видиш поне за какво са те рязали. Мен лично ми е мн лювопитно за такива нещаAzoN написа:Всъщност никога не мога да съм сигурен какво точно съм изпуснал, сбъркал и т.н., както и всеки друг.. само едно знам със сигурност - представих се по-добре от миналия път.. дали тогава съм имал късмет или сега съм нямал не знам. Ама ако от единия му късмет зависи толкова много...
@Бавария - и аз за това се моля - да се повтори 2004-та