Руски език 2007
Модератор: Boromir
-
goshko
- От дъжд на вятър
Браво! Еми значи си приет в която спец. искаш...аз съм точно след теб - 5ти съм. То и аз съм приет в която спец. искам (само за спец. с руски език става на въпрос.) , но понеже съм добричък ще отстъпя мястото си на някой който наистина желае да учи в СУ.phoebe написа:Имам 5.02, 4то място при момчетата
пич, и аз смятам така да направя. Имам висока оценка по немски, но ще запиша МО в унсс(ако ме приематgoshko написа:Браво! Еми значи си приет в която спец. искаш...аз съм точно след теб - 5ти съм. То и аз съм приет в която спец. искам (само за спец. с руски език става на въпрос.) , но понеже съм добричък ще отстъпя мястото си на някой който наистина желае да учи в СУ.phoebe написа:Имам 5.02, 4то място при момчетата
-
goshko
- От дъжд на вятър
Еми както решиш.Аз съм го решил отдавна...дай боже 1-вото висше в УНСС, второто може и в СУ 
П.П: Да, прав си...моя грешка
П.П: Да, прав си...моя грешка
Последно промяна от goshko на 30 Юли 2007, 20:33, променено общо 1 път.
като гледам бала за арабски миналата година.... може би с 3,20 тази г. ще огрее всекиго на 2-ро класиране. Тази КСК местата са цели 15
Иначе аз си харесвам и 4-те написани специалности в су-то: скандинавистика, японски, китайски и арабски, но МО-то е номер едно и дано някой ден стана посланик в някоя екзотична държава, бих учил почти всеки език с ентусиазъм. Но всичко стъпка по стъпка...
Иначе аз си харесвам и 4-те написани специалности в су-то: скандинавистика, японски, китайски и арабски, но МО-то е номер едно и дано някой ден стана посланик в някоя екзотична държава, бих учил почти всеки език с ентусиазъм. Но всичко стъпка по стъпка...