marhaba, да up-на темата.
Белким се появят още някакви мазохисти, които се интересуват от специалността или пък даже (недай си Боже) са я писали на 1во място.
btw, аз съм one step closer до вас, след днешните оценки по руски.
5.02 В началото бях доста щастлив, но след по-внимателно вглеждане в баловете от предходни години (минималнията преди две е бил 26.4*), вече не съм сигурен в нищо и просто чакам да минат дните до понеделник най-бързо.
Бал - 26.56.
Здравейте от един бивш студент на СУ-Арабистика, бивш заради Салим. Този човек има уникалната способност да те накара да намразиш един език , специалността, факултета и т.н. Такова злобно и неакадемично отношение не бях срещал никъде.
Я кажете преподава ли още, защото го няма никакъв в академичния състав, пък доколкото знам няма и научна степен, разкажете как върви , мизерията в ЦИЕК все същата ли си е, Павлович води ли още граматиката.
phoebe помисли много добре за арабистиката, струва ли си нервите - Семь раз отмерь, потом отрежь!
Да ти кажа, че си първия човек, който ме "отказва" от арабистиката. Няма и да си последният предполагам. Мерих, много раз мерих и все стигам до заключението - трябва да опитам.
А Салим, доколкото съм информиран си е жив и здрав и преподава.
спокойно,твоята оценка е СУПЕР и си вътре,а бала тая година ще падне още повече,не се притеснявай.Не си създавай впечатление за Салим,преди да си го видял
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
phoebe, 100% си вътре - можеш вече да почваш да празнуваш! Виждам, че имаш голямо желание да учиш арабистика - това, повярвай ми, е много важна предпоставка, за да се справиш със специалността.
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Щом си колега вече със сигурност, трябва да знаеш, че правилно е "мархабан".
Иначе - честито приемане ! Весели и ползотворни години в КАС / Катедра по арабистика и семитология/
No more turning away?
Благодаря за изяснението. Ако прочетеш това тая вечер, можеш ли да ми отговориш, трябва ли утре да ходя до ЦИЕК или цялата работа по записването ще стане в Ректората?
Имам голям мерак да я видя тая сграда на ЦИЕК
phoebe написа:Ако прочетеш това тая вечер, можеш ли да ми отговориш, трябва ли утре да ходя до ЦИЕК или цялата работа по записването ще стане в Ректората?
Ами, аз, като се записвах, първо платих таксата в Ректората, после отидох в ЦИЕК и се записах. Но ако платиш по банков път, предполагам, направо отиваш да се запишеш при инспекторката на ЦИЕК
No more turning away?
Мии, едва ли ще знаеш, но тая година кога почваме? Като гледам календара, може би ще е 11ти септември (уводния курс, me means), тъй като е понеделник, а не 7/8, тъй като са края на седмицата.
Освен туй, трудно ли се намират книжките, които ще изяждам с корицата или е лесно да се набавят? Учебниците един вид.
Пак мерси