Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
RauCher написа:Десодесет
Ай дано колеги... то в сравнение с минали години напрао съм го издухал.. де да знам колкото и да са кача тая година аз си качам моя почти 2 единици от миналите години...
hypnosssa написа:Моя за Право се получава 27.13 съдейки по минали години-би трябвало да стигне ама....Бог знае!
И моя е толкова. Дано да стигне. Някой беше дал преди миналата година колко са били приети и са се записали на 1во класиране. Някой да я пази тая информация?
Започваш с пълна торба късмет и празна торба опит. Номерът е да напълниш
торбата с опита преди да си изпразнил тази с късмета
Някой знае ли колко са били местата за момчета в специалност Право миналата година и с колко са увеличени тази година? Предварително благодаря! А някой знае ли колко процента са двойките по История на България?
Драгонат написа:Някой знае ли колко са били местата за момчета в специалност Право миналата година и с колко са увеличени тази година? Предварително благодаря! А някой знае ли колко процента са двойките по История на България?
125 са местата, не знам колко точно са увеличени, предполагам с 15-20.
Ще има за всички бе, стига се притеснявали
Аз имам 5.25 , няма да ми стигне за право! да се надяваме на второ,трето желание
Браво на спечелилите 6-ци
И аз се интересувам от това някое момиче ,което има 5.50 да ми каже колко са жените над него,моля ви
Има, аз на предварителния си имах 5.13, сега с 5.5 съм доволна. Общо с отлични оценки от 1ва и 2ра сесия по история момичетата са 237, което е и малко, и много
Последно промяна от Дени на 30 Юли 2007, 19:43, променено общо 1 път.
Е тва са жени е тебе не те бърка
Брой мъже получили
Предмет Оценка по-висока
оценка равна
оценка
ИСТОРИЯ 5.50 38 ( 3.3 %) 45 ( 4.0 %)
За който го вълнува....
RauCher написа:Е тва са жени е тебе не те бърка
Брой мъже получили
Предмет Оценка по-висока
оценка равна
оценка