И при теб ще дойда,beware!Faith написа:ама тя е от Каварна, да знаеш
English
Модератор: Boromir
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Освен това, ако имах устройство за четене на мисли щях да вляза в СУ с минимални усилия
. Толкова хубав аргумент съм пропуснал....
Наистина времето е голям проблем. Ето едно възможно решение на проблема. http://www.mr-jones.org/watches/stress.htm (тагът ми за хипервръзка прави същите номера като цитатите...)
Наистина времето е голям проблем. Ето едно възможно решение на проблема. http://www.mr-jones.org/watches/stress.htm (тагът ми за хипервръзка прави същите номера като цитатите...)
Мъгла над Русе

-
zdravkochoki
- В началото бе словото
аз също писах за книгите и основната ми теза беше, че при превода се губи част от емоционалното въздействие и се усеща субективната оценка на преводача.Накрая за да увелича обема написах че желанието ми да усетя напълно чувствеността на творбата от оригинала ме е стимулирало да уча английски и също писах за harry poter
- Kuln
- Постоянно присъствие
- Обратна връзка:
Това си е строго индивидуално. Аз си написах увода и заключението на чернова, че даже и доста междинни неща. Имах време ида си проверя и всичко. Въпрос на навик.GombeTo написа:Даам, но нямахме досатъчно време да обмислим какво да пишем, а какво да говорим на чернова да се пише.... Направо беловатаpavlin написа:На мен май най-лесен ми беше Writing-a .
И писах по първата. Обичам да си измислям
Последно промяна от Kuln на 30 Юли 2007, 21:55, променено общо 1 път.
Аз писах за устройствотоKuln написа:Това си е строго индивидуално. Аз си написах увода и заключението на чернова, че даже и доста междинни неща. Имах време ида си проверя и всичко. Въпрос на навик.GombeTo написа:Даам, но нямахме досатъчно време да обмислим какво да пишем, а какво да говорим на чернова да се пише.... Направо беловатаpavlin написа:На мен май най-лесен ми беше Writing-a .
-
deathcrush
- От дъжд на вятър
Аз писах за устройствотоKuln написа:Това си е строго индивидуално. Аз си написах увода и заключението на чернова, че даже и доста междинни неща. Имах време ида си проверя и всичко. Въпрос на навик.GombeTo написа:Даам, но нямахме досатъчно време да обмислим какво да пишем, а какво да говорим на чернова да се пише.... Направо беловатаpavlin написа:На мен май най-лесен ми беше Writing-a .
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- MissHeartless
- В началото бе словото
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- macrobiotic
- В началото бе словото