English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Faith написа:ама тя е от Каварна, да знаеш :P
И при теб ще дойда,beware! :lol:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

При мен ли? :P Заповядай! :lol: Най-сетне ще караме колелета. :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Освен това, ако имах устройство за четене на мисли щях да вляза в СУ с минимални усилия :twisted: . Толкова хубав аргумент съм пропуснал....
Наистина времето е голям проблем. Ето едно възможно решение на проблема. http://www.mr-jones.org/watches/stress.htm (тагът ми за хипервръзка прави същите номера като цитатите...)
Мъгла над Русе
Изображение
zdravkochoki
В началото бе словото

Мнение от zdravkochoki »

аз също писах за книгите и основната ми теза беше, че при превода се губи част от емоционалното въздействие и се усеща субективната оценка на преводача.Накрая за да увелича обема написах че желанието ми да усетя напълно чувствеността на творбата от оригинала ме е стимулирало да уча английски и също писах за harry poter
Аватар
crystal
В началото бе словото

Мнение от crystal »

повече си харесах темата за mind-reading device.даже есето ми стана 360ина думи ( да не повярва човек,както обичам да разсъждавам за глупости :lol: ) иначе колкото толкова.ще видим понеделник–вторник :]
Hold ur breath and count to ten
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

GombeTo написа:
pavlin написа:На мен май най-лесен ми беше Writing-a .
Даам, но нямахме досатъчно време да обмислим какво да пишем, а какво да говорим на чернова да се пише.... Направо беловата :P
Това си е строго индивидуално. Аз си написах увода и заключението на чернова, че даже и доста междинни неща. Имах време ида си проверя и всичко. Въпрос на навик.
И писах по първата. Обичам да си измислям :)
Последно промяна от Kuln на 30 Юли 2007, 21:55, променено общо 1 път.
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

Kuln написа:
GombeTo написа:
Даам, но нямахме досатъчно време да обмислим какво да пишем, а какво да говорим на чернова да се пише.... Направо беловата :P
Това си е строго индивидуално. Аз си написах увода и заключението на чернова, че даже и доста междинни неща. Имах време ида си проверя и всичко. Въпрос на навик.
Аз писах за устройството ;) Аз принципно нямам проблеми с правописни грешки и всякакви такива, но ме хвана яд понеже по-хубави есета пиша дори на английски отколкото на БГ (хехе изразяването ми просто е по-готино), а накрая не стига че писах едва ли не по тема, на която само първолак би се зарадвал (хаха малко детска ми се стори) а и не можах да покажа възможностите си изцяло
deathcrush
От дъжд на вятър

Мнение от deathcrush »

аре бе кво стана с тия резултати :cry:
първото пиле грабва червея, но втората мишка изяжда сиренцето.
be grimm and necr0 and c^lt
alas, dont be Dani Filth
Аватар
GombeTo
В началото бе словото

Мнение от GombeTo »

Kuln написа:
GombeTo написа:
Аз писах за устройството ;) Принципно нямам проблеми с правописни грешки и всякакви такива, но ме хвана яд понеже по-хубави есета пиша дори на английски отколкото на БГ (хехе изразяването ми просто е по-готино), а накрая не стига че писах едва ли не по тема, на която само първолак би се зарадвал (хаха малко детска ми се стори) а и не можах да покажа възможностите си изцяло
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Излязоха резултатите от немски език, може и да дойдат скоро по английски...
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
MissHeartless
В началото бе словото

Мнение от MissHeartless »

Във форума на УНСС един каза, че се е обадил в Учебен отдел и са казали, че резултатите по английски ще излязат утре следобяд ;)
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Абе да се радвам ли?! :?
offtopic: Абе само при мен ли беше така или форума беше down три дена? Имам предвид само аз ли нямах достъп?
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Беше "даун", да. Не само при теб. Доста спичащо беше.
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
ADeLL
От дъжд на вятър

Мнение от ADeLL »

Ахам така си е~
Оффф айде още малко и ще се приключи с цялата дандания,дано да свърши добре :roll:
Аватар
macrobiotic
В началото бе словото

Мнение от macrobiotic »

при мене не само че беше down 3 дена, но и сега ми създава проблеми и ми излизат прозорци с warning i a critical error has occurred или нещо подобно. :angryfire: :angryfire: :angryfire:
Dum spiro, spero
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”