Поне си си бил мърда а какво да направя аз дето съм си скъсала задника и двите години. Никакво излизани никакви купони, не че имаше и с кого
П.П. преди някой да си кяже ква си тъпа................кво да кажа то май може и да съм
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Като ще се самосъжеляваме и аз да се присъединяZa-Zaa-Zou написа:Поне си си бил мърда а какво да направя аз дето съм си скъсала задника и двите години. Никакво излизани никакви купони, не че имаше и с когоСтоматология си е по-якоНадявам се другата година да ме приемат. Адски ме е яд на себе си, че бях мърда...ама тея учебници по биология ще ги изям сега
![]()
П.П. преди някой да си кяже ква си тъпа................кво да кажа то май може и да съм

Това е списъкът с кандидат-студентите. 1-во класиране в МУ-София излиза утре след 15ч.fosilka написа:Aбе хора какъв е този списък тук ?
http://www.medfaculty.org/index.php?opt ... &Itemid=92
това първо класиране ли е?
аз не мога да го разчета.излизат ми някакви йерогливи.моля тези които могат да го постнат тук.
Ух мен ми е много притеснено.чудя се с 5,70 дали ще ме приемат нещо в ПУ ..
При мен стана точно обратното на всички изпити възмножно най-прецаканоAtlantida написа:fosilka за какво ти е този списък? Той е за МУ.
На мен продължават да си ми липсват балове за медицина и биомениджмънт...бла бла... Просто ми е странно защо. А и персоналното инфо и форума отварям веднъж на 50 опита...
cufff, не се сдухвай. Аз не ги изядох учебниците...учих както мога-с разбиране и доколкото мога зубрене. Имах и малко късмет с темите /тази за 8ми клас ми е любима/.
Ще стане.ira написа:1.Медицина (въобще не се надявам)aleksander написа:Ти как си подредила специалносттите ?
2.БТ
3.МБ
4.Екология
5. Компютърна химия.......... и т.н.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.