Жунрналистика-време е
Модератор: Boromir
Еййй приятна тема ви се паднала...не бива да се оплаквате.Просто има толкоз много аспекти в които да се насочите...че имате голям избор.Аз лично бих писал за глобалното затопляне, но не само защото е най-актуално, а защото имам малко по-опако мнение за това кво се случва.Щях да пиша как се взимат пари от данъкоплатци като им се втълпява, че основната причина за глобалното затопляне е човек.Можеше и да се наблегне на бг филма Топло, който лично аз не съм гледал ама още утре ще зема да го дръпна.А да се пише за Валио топлото би било голяма грешка...малко неща се знаят за него.Кво ще седнете да пишете в 5 страници как той е крадец? А темата можеше да се насочи и към други разсъждения...аз по принцип думата топло я асоциирам първо с лятото, а оттам могат да тръгнат много позитивни мисли и да излезе едно позитивно есе...Можеше да се говори и за уюта вкъщи, който да се помрачи от сивото ежедневие...Бе темата си е супер ако питате мен. Тия теми еко нз кво си и ЕС са малко по-далечни ми се струва...просто няма достатъчно, а и сигурна инфо за тях.Ай пожелавам ви добрички проверяващи:)
-
little_secret
- В началото бе словото
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А някой има ли представа защо цели 3 дни не можеше да се влезе във форума или проблемът е само при мен?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
- TimShel_Girl
- Драскач
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Я кажете как мина устният в УНСС?
Аууу! Много малко хора он лайн! Какво става тук?
Аууу! Много малко хора он лайн! Какво става тук?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
- TimShel_Girl
- Драскач
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Веднага ли казват оценките от устния?
- TimShel_Girl
- Драскач
за мен изпита в унсс мина много добре, макар че бях изнервена и гласът ми трепереше малко. а и си позволих да прекъсна изпитващите няколко пъти, та не очаквах кой знае какво... прибрах се вкъщи и нямах интернет... в 2 сутринта сестра ми се прибра от купон (тя си е в бургас) и ми провери резултата. 6.00
но есето ми е с много ниска оценка:(
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
лично на мен темата Топло ми се стори странна. Др определение не мога да намеря
дава свобода на писане (и то голяма), но мисля че тва си е нож с две остриета! Лично аз писах разказ за един човечец и представих различни вариации на топлото в един човешки живот и различните причини на една личност да й стане "топло".. дано съм се справила...