English

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Коя тема си избра? Един път попитах всички, ама никой не пожела да каже. Ти ще ми кажеш ли? :)
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
_MagiC_
В началото бе словото

Мнение от _MagiC_ »

korpusito написа:
Aper написа:Ако има 6ци въобще;) като изключим гениите..
Яко шестици ше има :wink: :wink: :wink:
Леле:)къдети 6-ца :lol: аз за 4 се моля :lol: :sad1:
If today is the first day of the rest of your life,what the hell was yesterday?
Disasterpiece

Мнение от Disasterpiece »

Предполагам, че сега в събота и неделя също няма да излязат резултати, понеже онези пенсионери не работят... :?
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

deepkeeper написа:Коя тема си избра? Един път попитах всички, ама никой не пожела да каже. Ти ще ми кажеш ли? :)
Втората за книгите,понеже може да се направят разни изводи,разсъждения и т.н.,докато това за устройството,което чете мисли - не обичам да си измислям,никога не се получава :).
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

:) Аз пък писах точно за устройството и то само поради простата причина, че отнема по-малко време да се препише заглавието. А понеже имам доста така... абстрактен почерк, всяка секунда ми беше важна, в случай, че исках нещо да се разбере от написаното :)
Май повечето хора за книгите писаха?
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

deepkeeper написа::) Аз пък писах точно за устройството и то само поради простата причина, че отнема по-малко време да се препише заглавието. А понеже имам доста така... абстрактен почерк, всяка секунда ми беше важна, в случай, че исках нещо да се разбере от написаното :)
Май повечето хора за книгите писаха?
По-скоро за устройствата,защото може доста повече фантазия и ако нямаш представа от проблемът с книгите,няма да напишеш нищо,защото трябва да се разсъждава повече,да се правят изводи, факти, доказателства и т.н. Затова ми хареса,че са дали точно такива теми - едната да се прояви фантазия,което е доста интересно за тези устройства и другата за нещо,което навлиза все повече в обществото(четенето на оригинали),което от своя страна е доста интересен проблем за мен.Аз поне го разгледах като проблем ;).
Изображение

Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Изглежда си знаел(а) какво правиш, това е много хубаво. На мен пък ми е убегнала тази тенденция за четене на оригинали. :) А и не бих могъл да си представя колко време щеше да ми отнеме да прочета и осмисля Тъй рече заратустра примерно :?
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Знаел ;).
По принцип не чета много книги,почти не чета даже,но още като прочетах темата и веднага се сетих за Harry Potter и как оригиналите излизат 6 месеца преди превода и как феновете и така нататък нямат търпение и хващат оригинала.
Времето ми стигна точно,защото веднага почнах да пиша. :lol:
Бях под 300 думи и за последните 2 минути написах още 2 "гениални" изречения ;).
Изображение

Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

heygod написа:Знаел ;).
По принцип не чета много книги,почти не чета даже,но още като прочетах темата и веднага се сетих за Harry Potter и как оригиналите излизат 6 месеца преди превода и как феновете и така нататък нямат търпение и хващат оригинала.
Бях под 300 думи и за последните 2 минути написах още 2 "гениални" изречения ;).
:hello1: :hello1: :hello1: Браво,ооо,велики!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Lesash написа:
heygod написа:Знаел ;).
:hello1: :hello1: :hello1: Браво,ооо,велики!!! :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Какво стана ся? :lol: Споменах Harry Potter ли? :lol:
Изображение

Аватар
deepkeeper
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от deepkeeper »

Да, знам какво имаш предвид. В последните секунди наистина изплуват най-проникновените мисли :lol: Бил си под 300 казваш, имаше ли време да броиш??? :shock:
Мъгла над Русе
Изображение
Аватар
Lesash
Драскач

Мнение от Lesash »

heygod написа:
Lesash написа:
heygod написа:
:toothy10: :toothy10: :toothy10: Не уе!Възхищавам се на "гениалността" ти. :wink: :lol:
Life is not measured by the number of breaths we take but by the number of moments that take our breath away
Аватар
aya
В началото бе словото

Мнение от aya »

И аз писах за книгите :wink: Сетих се за двусмисления превод на някои заглавия - The Scarlet Letter например - "Алената буква", но някъде го превеждали като "писмо"... Видяха ми се приятни темите, но не съм си броила думите, може и на ръба на 300 да са :roll: Времето все не стига :(
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Lesash написа:
heygod написа:
Lesash написа:
heygod написа:
:toothy10: :toothy10: :toothy10: Не уе!Възхищавам се на "гениалността" ти. :wink: :lol:
Абе ей!Ще дойда аз в Бургас! :lol:
Изображение

Аватар
Faith
Легендарен флуудър
Специалност: право
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Faith »

ама тя е от Каварна, да знаеш :P
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”