Биология - КСК - 2007

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Za-Zaa-Zou
В началото бе словото

Мнение от Za-Zaa-Zou »

Стоматология си е по-яко :) Надявам се другата година да ме приемат. Адски ме е яд на себе си, че бях мърда...ама тея учебници по биология ще ги изям сега :)[/quote]
Поне си си бил мърда а какво да направя аз дето съм си скъсала задника и двите години. Никакво излизани никакви купони, не че имаше и с кого :?
П.П. преди някой да си кяже ква си тъпа................кво да кажа то май може и да съм
Аватар
_malko_zlo_
В началото бе словото
Обратна връзка:

.

Мнение от _malko_zlo_ »

Абе чудя се с бал 21.00 и 21.67 дали може да ме приемат в някоя от специалностите..няма значение редовно задочно... говорим за биология или нещо друго, различно от МБ.. на 2 класиране???
Аватар
charlie
В началото бе словото

Мнение от charlie »

Za-Zaa-Zou написа:
Стоматология си е по-яко :) Надявам се другата година да ме приемат. Адски ме е яд на себе си, че бях мърда...ама тея учебници по биология ще ги изям сега :)
Поне си си бил мърда а какво да направя аз дето съм си скъсала задника и двите години. Никакво излизани никакви купони, не че имаше и с кого :?
П.П. преди някой да си кяже ква си тъпа................кво да кажа то май може и да съм
Като ще се самосъжеляваме и аз да се присъединя :?
Аз съм някъде посредата, но само аз съм си виновна, че обърках биологията, щото не трябваше да слушам даскалката ми, а да пиша всичко... както и да е, няма да се предам и догодина пак!
Изображение
alibaba
В началото бе словото

Мнение от alibaba »

какво не си написала? нещо по темата?
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Aбе хора какъв е този списък тук ?

http://www.medfaculty.org/index.php?opt ... &Itemid=92

това първо класиране ли е?
аз не мога да го разчета.излизат ми някакви йерогливи.моля тези които могат да го постнат тук.

Ух мен ми е много притеснено.чудя се с 5,70 дали ще ме приемат нещо в ПУ .. :roll:
Аватар
prokazaa
В началото бе словото

Мнение от prokazaa »

fosilka написа:Aбе хора какъв е този списък тук ?

http://www.medfaculty.org/index.php?opt ... &Itemid=92

това първо класиране ли е?
аз не мога да го разчета.излизат ми някакви йерогливи.моля тези които могат да го постнат тук.

Ух мен ми е много притеснено.чудя се с 5,70 дали ще ме приемат нещо в ПУ .. :roll:
Това е списъкът с кандидат-студентите. 1-во класиране в МУ-София излиза утре след 15ч.
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

fosilka за какво ти е този списък? Той е за МУ.

На мен продължават да си ми липсват балове за медицина и биомениджмънт...бла бла... Просто ми е странно защо. А и персоналното инфо и форума отварям веднъж на 50 опита...

cufff, не се сдухвай. Аз не ги изядох учебниците...учих както мога-с разбиране и доколкото мога зубрене. Имах и малко късмет с темите /тази за 8ми клас ми е любима/.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Atlantida интересува ме защото съм държала изпит там и искам да видя класирането.Ако не бях държала нямаше да ме интересува :)
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

Ахаа.../светна ми лампичката/. Аз звънях-утре класиране..уж.
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Е добре ще почакаме пък да видим кога ще го сложат.
Пак МУ са по бързи от СУ и ПУ там класиране едва след седмица...голяма тръпка :roll:
Аватар
cufff
Драскач

Мнение от cufff »

Atlantida написа:fosilka за какво ти е този списък? Той е за МУ.

На мен продължават да си ми липсват балове за медицина и биомениджмънт...бла бла... Просто ми е странно защо. А и персоналното инфо и форума отварям веднъж на 50 опита...

cufff, не се сдухвай. Аз не ги изядох учебниците...учих както мога-с разбиране и доколкото мога зубрене. Имах и малко късмет с темите /тази за 8ми клас ми е любима/.
При мен стана точно обратното на всички изпити възмножно най-прецакано :)
Най-яко беше като преди изпита във Варна по биология казах, че от 8 клас не искам да ми се пада само гръбначен мозък и той се падна...А да зубря нещо ми е доста неприятно...сигурно затова са ме и орязали толкова по химия, защото въобще не съм ги описвала нещата...ноо сега ще почна от септември и нз...уф все още се надявам за чудо и да ме приемат във Варна. Бтв някой, който учи БТ или МБ може ли да каже, дали като учиш една от специалностите, може да учиш и другата. Предполагам, че има доста изпити, които се припокриват.
wwww
В началото бе словото

Мнение от wwww »

излязло е класирането в Стара загора
Аватар
aleksander
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от aleksander »

ira написа:
aleksander написа:Ти как си подредила специалносттите ?
1.Медицина (въобще не се надявам)
2.БТ
3.МБ
4.Екология
5. Компютърна химия.......... и т.н.
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Ще стане.
Умният излиза от трудни ситуации, но мъдрият не ги допуска.
Изображение
Аватар
fosilka
От дъжд на вятър

Мнение от fosilka »

Да задам и аз едно въпросче...Ако си класиран нещо на първо класиране и не се запишеш съответно отпадаш от първо класиране автоматично класирват ли те за второ или трябва да подадеш някакви документи ?

И класацията на МУ само за медицина фармация и стоматология ли излиза днес или за всичко ? :roll:
Atlantida
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Atlantida »

За втория въпрос- за всичко излиза...само дано днес излезе.
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”