Теми Литература 1990-2007
лелееее егати и темата се падна днеска по журналистика - "ТОПЛО"
евала на пича,който я изтегли! наистина е късметлия!
а на вас хареса ли ви темата?!
а на вас хареса ли ви темата?!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
абе навик...Eneya написа:*смее се*
Темата беше... жестока. А колко хора се хванаха да пишат есе, при положение,ч е се падна Йовков, просто не го разбирам.
А като си помисля, че дефакто съм написала много добра тема, с изключение на два лапсуса...
Доволна. Ооо, да
п.п. Какъв е смисъла да цитираш човека преди теб? Само зацапва и удължава поста, според мен поне.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
В България вече и лакът на ноктите ли е балооразуващ?renn_g написа:Аз какво да кажа за моята гимназия... Завърших Художествената Гимназия в Пловдив, имам професионална квалификация за художник 3-та степен, но аз реших да се занимавам с литература и изборът си беше мой. Не знам дали ви е известно, но в подобни гимназии се рисува, рисува и пак рисува... не се обръща внимание на литертурата изобщо. Аз си скъсах г*за за 2 години да стигна поне едно нормално ниво по литература и успях. Ама не мисля че е от толкова голямо значение кой в коя гимназия е учил. Аз идвам от там, където субективизма е в най-голяма степен и нищо не ме впечатлява. Била съм пренебрегвана само защото се гримирам или заради цвета на ноктите ми... Ето защо дипломата ми е 5.47, само за 3 стотни, защото ако в един от всичките дни бях отишла без лак за нокти примерно, може би щеше дами е 5.50 поне. Всичко това, колкото и смешно да звучи и нелепо, ми е казвано в очите. Добре знам къде е лесно и къде не - ниакде не е лесно
Дебелогъзите чиновници изядоха държавата - 840хил. в държавния сектор http://ikonomika.org/?p=559
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Бавария, а ти какво предлагаш на девойчето, да се обръща на монахиня за по 9 месеца, докато е на даскало?
Смисъл, какво се очаква от нас в училище, да изоставим всичко и само учи, учи...
Смисъл, какво се очаква от нас в училище, да изоставим всичко и само учи, учи...
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
And these are my dreams
Somebody shake me
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
не чакай и зори, върви ори, ори, ори
нещо такова беше
не , мисълта ми е, че някои отиват с цел да се покажат какви курви са,
а смисълът на училището е друг
нещо такова беше
не , мисълта ми е, че някои отиват с цел да се покажат какви курви са,
а смисълът на училището е друг
абе,защо мн от хората(може би и някои от вас) отиват на даскало само за да кажат вчера колко са изпили и с коя са спали! даскалите казват оценка (примерно 3 или 4) за годината и всеки казва "стига ми" без да се замисли че оценката от дипломата има мн голямо значение! и след това всеки започва да обвинява ВУЗ-обвете че не им било нещо на ниво!
я се позамислета малко преди да обвинявате,защото да обвиниш някой за нещо е най-лесно!
я се позамислета малко преди да обвинявате,защото да обвиниш някой за нещо е най-лесно!
Имам право да живея както си зная! Сметката ми Господ ще тегли на края! Угода няма никому макар да се старая! Среден пръст към всеки - това му е колая!
- aahz
- Пишете, о, братя
хммм, бая аскети са се събрали в тоя форум, май мястото ми не е тук...
въпреки че имам подозребие, при това силничко, че и вие, господа, сте се занимавали с нещо друго освен ученето в училище
в крайна сметка зубренето е само елемент от живота, а не негова цел и върховна форма на самопостигане
въпреки че имам подозребие, при това силничко, че и вие, господа, сте се занимавали с нещо друго освен ученето в училище
в крайна сметка зубренето е само елемент от живота, а не негова цел и върховна форма на самопостигане
This is my life
And these are my dreams
Somebody shake me
And these are my dreams
Somebody shake me
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
зубренето е нещо, което всъщност всеки го правиaahz написа:хммм, бая аскети са се събрали в тоя форум, май мястото ми не е тук...
а научаването
това е вече трудното
- aahz
- Пишете, о, братя
повечето хора тук освен в училище са били и на уроци по един или друг предмет, и сега, за вас не знам, но аз направих разликата между даскалката ми и професор по литература
а колкото до 5-те минути - не са достатъчни, но от 6 часа в училище човек спокийно може да си позволи поне 1 и нещо да се позабавлява
а ако му се гледат девойки - май даже е по-нормален от всички вперили поглед в кандидатстването и зарязали АБСОЛТНО всичко друго
а колкото до 5-те минути - не са достатъчни, но от 6 часа в училище човек спокийно може да си позволи поне 1 и нещо да се позабавлява
а ако му се гледат девойки - май даже е по-нормален от всички вперили поглед в кандидатстването и зарязали АБСОЛТНО всичко друго
This is my life
And these are my dreams
Somebody shake me
And these are my dreams
Somebody shake me