17.07.2007-Денят на Страшния съд-отзиви от изпита по история
Модератор: Boromir
-
нямазначение
- От дъжд на вятър
Каква ти диня, ей са играх час и половина баскетбол, сега не мога и името да си кажа, спортът е истината. Ако наистина резултатите ще излязат в неделя, утре мисля да си направя самоубийствен ден: сутринта фитнес, следобеда биричка, вечерта 2-3 часа баскет и късната вечер- още биричка, гаранция, че няма да има тръпнене до последния момент.FTF написа:яжте диня-успокоява на ся пробвах. А ти баварец по литература как си че и 5.13 щи стигне по история
Макар че аз съм почти сигурен, че резултатът ще е педагогически, демек под 4.5 (то реално педагогическият е около 4.20, ама моята диплома е малко развратница).
Ми копеле, нали се сещаш копеле, че дори едно копеле-копеле може да си научи темата като копеле и да влезе в СУ и след това да ти вика "кво стаа, копеле".Бавария написа:аве това са най-големите утайки на светаFTF написа:нене само смъкнатите утайки в софия аз тва имам предвид. другаде не се говори на копеле. А тоя стреет речник дето копеле присъства на всяка втора дума се употребява само в София. Примерно тука край морето мноо често казваме -риаш ли ( от разбираш ли) или пък новата му форма рабииш ли. тай че не го приемай като обида
и след изпита в унсс чух 1 дето ама буквално всяка втора дума ми у копеле
дано няма такива в СУ
да има фейс контрол
Абе, копелеТа, четете хрониките на Стефан Цанев и не слушайте агентатурата... кой вярва, че в Неделя ще се занимават с нашите откровени писания????
Дано греша
Все пак на някой от присъстващите минавали ли са му пред очите въпросните два тома на Ст.Цанев? Интересно ми е да дискутираме.
п.п.т`ва с копелета, копелета, е маса копелдарска история, батенце
А пък при нас (Одесос сити) "рииш ли" даже надмина до преди известно време "Ку(р)лТовото" МОЙ...и това май е добре
Все пак на някой от присъстващите минавали ли са му пред очите въпросните два тома на Ст.Цанев? Интересно ми е да дискутираме.
п.п.т`ва с копелета, копелета, е маса копелдарска история, батенце
А пък при нас (Одесос сити) "рииш ли" даже надмина до преди известно време "Ку(р)лТовото" МОЙ...и това май е добре
what happened to Richey????
-
Disasterpiece
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
не, че е по тематаDisasterpiece написа:аре бе, мои копелета, вАдете резилтатите, че си йебало мамето
*Raya_Alexandra: Цензурирай езика си!
но какво значи това - Горд съм, че съм Българин - написано на английски!?
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Кирил и Методий са създали глаголицатаmakeeverything написа:Ми тей то. Трябва да псуваме Кирил и Методий заради кирилицата..изолирали са ни от Централна и Западна Европа и глей в какво окаяно положение сме. ; ))
е по-скоро само Кирил
;-}
Don't look back, 'cause you know what you might see
- Ghostbuster
- В началото бе словото